HuzairieHusinBlog

Monday, December 9, 2013

Gambar dan Berita Penuh Kejadian Rusuhan Di Singapura

assalamualaikum.

Ratusan pekerja warga asing merusuh di Singapura lewat malam Ahad apabila salah seorang daripada mereka, dilanggar oleh sebuah bas dalam satu kemalangan jalan raya.

Perusuh bertindak membakar kenderaan polis dalam keganasan yang disifatkan sebagai yang terburuk sejak 40 tahun.

Setakat ini seramai 18 orang dilaporkan tercedera.





»»  BACA SELANJUTNYA...

Tuesday, December 3, 2013

Gambar Terkini Banjir Di Kuantan Pahang

Assalamualaikum

masuk hari nie dah 3 hari hujan tak berhenti dekat parit raja, batu pahat nie.. kalau berhenti pun kejap kejap je.. lepas tu confirm hujan balik.. ingat kan dekat johor je hujan.. boleh kata 1 Malaysia hujan.. dekat KL dengar dengar pun dah ada yang banjir..

so, ni gambar yang sempat aku post untuk share ngan hangpa semua.. gambar gambar nie aku dapat dari Facebook. so, siapa yang rajin dok bukak FB tu, ada la yang akan ternampak gambar gambar nie..

UPDATE: Gambar Terkini Banjir Di Kuantan Pahang


»»  BACA SELANJUTNYA...

Monday, December 2, 2013

10 Tips Untuk Kurus Dengan Mudah

Assalamualaikum

okeh.. hari ni aku nak share dengan hangpa semua macam mana nak kurus dengan cepat dan efisien tanpa perlukan korangnya kesihatan tu terjejas... sebelum tu, aku bukanlah Doktor yang diiktiraf oleh kerajaan, cuma tips ni aku dapat dari member member aku yang kaki diet nie. so, aku share lah dengan hangpa semua..




Tips untuk kurus dengan mudah. just follow this step. insyaallah.
»»  BACA SELANJUTNYA...