HuzairieHusinBlog: FOLLOWERS VS KOMEN.... MANE LG PENTING???

Thursday, January 28, 2010

FOLLOWERS VS KOMEN.... MANE LG PENTING???



FUH.....




penat gak la aku pikir aper nak post untuk entry aku kali nie... pikir punya pikir.... terkuar la satu mentol lampu yang bernyala kat kepala aku nie....







FOLLOWERS VS KOMEN......







Aku nak tanyer korang la ckit... maner korang lg penting???? followers ker komen blogger kat entry korang????





bg aku aku la kan, aku dua2 penting.. hahaha... tp aku lg pentingkan entry yang aku post la.... nak taw gak ader respon ke x dari korang... betul x????





tgk aku nyer followers.. bawu 16... huhu... (cedey + jelez gak a tgk korang yg dah dkkt 100 lbh owg folo.. hehe )






ckit lg kan folo aku... =)



walaupun 16 orang jer yang sudi folo aku, aku xkesah.... yg penting bukan kerjasama, tetapikomen korang... kalo korang juz bace pon dah cukup baik dah wat aku... at least ader gak owg nak dgr ape aku merepek kat cni... hehehe






ha.... nak merepek pasal komen lak... hehehe



1stly thanks la kat korang coz sudi mengomeng entry aku nie... hehe

ok la ader komeng dari xder langsung... hehehe...


betul x????? =)






so korang mcm maner????? maner lg penting????



followers?????


or




komen?????













pesanan penaja :

kalo boleh bia la dua2 seimbang... sedap gak mata memandang... renung2kan..... dan selamat mengfolo dan mengomen... hehehe (versi ustaz kat ot fm tue.. hehehe)

18 orang gemar komen entry aku:

  1. komen la bro..
    baru betul2 followers sejati..
    haha~

    ReplyDelete
  2. ahahaha....
    followers kadang - kadang penting untuk naekkan semangat..

    tapi komen lagi penting untuk naikkan semangat menulis..

    jadi komen lagi penting..
    dapat merapatkan antara blogger..
    hehe...


    Cinta FullTime Atau PartTime

    ReplyDelete
  3. afzan :

    tu la... komen la... baru sejati.. cam lagu wings.. sejati.. hehe

    ReplyDelete
  4. aus:

    tu la aus.. folo juz naik kan semangat jer...

    yg penting komen..

    baru semangat nak post.. hehe

    HIDUP KOMEN....

    ReplyDelete
  5. due due...
    komen ngn folower..
    hehe..
    nnt jap ek sy folo awk..ngeee

    ReplyDelete
  6. hehe
    baru berblog ker???

    sabar laa saya dulu pun macam awak jugak :)

    dulu lagi mane de GENG BLOGGER

    awak baru je berblog dah masuk GENG BLOGGER dah kira okay lah tuu hehe...

    sabar nanti akan sampai pulak niat awak tu :)

    ReplyDelete
  7. adlynna:

    thanks folo...

    awk lg penting dari folo n komen.. hehe

    ReplyDelete
  8. eija:

    thanks eija...

    awk ckp cmtu, terus naik smgt sy.. cam naikkan bndera malaysia time nyayi lagu negara ku.. hehe

    ReplyDelete
  9. Komen lagi penting , biar folowwer ciput tapi yang komen berpuluh . Baru puas hati tulis entry.

    ReplyDelete
  10. tauyakaruma:

    betul tu... gua lebih suke komen lg banyak dari folo.. tp gua nak gak rase folo banyak.. hehe

    ReplyDelete
  11. Komen penting coz dia ada komitmen. Follow just make it happen je..kasi meriah, anyway both i like! keep it up bro!

    ReplyDelete
  12. SkreMpes :

    tu la skre... komen ader komitmen dari blogger2 yg bc entry kiter... =)

    ReplyDelete
  13. gua lagi suka banyak komen dari followers. depa yg folo kekadang bukan iklas pon

    ReplyDelete
  14. enjelinajolipit:

    betul tue awk.. bia folo kiter satu... asalkan komen kiter 1000.... hahahaha

    ReplyDelete
  15. dua2 penting okeh..nah saya dah tambah lg 1 komen ikhlas...hehe

    ReplyDelete
  16. nurul nadia:

    wa.. komen ikhlas pon ader ker?? hehe

    ReplyDelete
  17. komen.. itu tnda dia baca entry kita..

    follow tu kdg2 politik je...lps follow xpernah jejak kaki pon..

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)