HuzairieHusinBlog: KENAPA LA KITA FANATIK SGT NGAN BOLA SEPAK LUA... HMMM........

Wednesday, January 20, 2010

KENAPA LA KITA FANATIK SGT NGAN BOLA SEPAK LUA... HMMM........


bila la piala nie nak singgap malaysia...




Aku sebagai rakyat malaysia yg minat tahap ghiler la arena dan sukan berpeluh bola sepak nie...
aku tingak sekarang bola sepak kita dah x macm dlu... dlu bukan main lg... cakap je malaysia....
sume team kompem tarik diri punyer.... tambah2 golkeper dowg.... sanggup jd reserved coz xnak injured biler lawan ngan malaysia nie.....

dlu la..........

skrg korang tahu la.. aku bukan nak down kan sukan bola sepak kita.... menang sukan sea ari tue bukan nasib... tp bersyukur gak menang pinggat emas.....


" 20 tahun beb xder emas lam bola nie...!!!!!!


nak cakap pasal sukan lua nie... kiter tengok bola liga owang putih la....

tak yah tgk jauh2... tgk arsenal jer...( sebenarnya aku fan arsenal hehehe....) ...... wlaupun en. wenger turun budak2 jer, tp dowg main bgs... corak permainan dowg... bermain kerana nak menang... bukan bermain kerana nama.... xyah cakap owg len la... tgk aku jer.... aku kdg2 men pon nak nama je...... kalo gol atau gelecek ckit... dowg mesti ckp...

" terer betul budak nie.... anak sapa la"

aku penah dengar pepatah nie... "we play as a team"

ya.. mmg kiter bermain sebagai berpasukan... maner ader main sowg2.. huhu....





aku harap sangat la..... sebelum aku pejam mata..... bg la aku merasa sikit mcm maner negara kiter men untuk world cup........ (wlau pun mustahil ... =)......)





pape pon...... aku tetap sokong MALAYSIA




"MAJULAH BLOG AKU UNTUK NEGARA"





Eh silap...... hehehe







" majulah sukan untuk negara"

2 orang gemar komen entry aku:

  1. haha aku setuju pendapat ko tue..walaupon kita peminat fanatik bola luar negara tapi kita tetap kena sokong team negara..aku rasa team malaysia boleh pergi jauh..cuma banyak kena buat perubahan dari segi pengurusan,pemain,padang bola (masalah nie tak selesai2 dari dulu sampai sekarang)dan penyokong...

    akhir kata..

    majulah ARSENAL untuk bola sepak..hahaha..malam nie arsenal ada games wehh...

    ReplyDelete
  2. tu la.... jgn lupa tgk game arsenal mlm nie... kompem menang besar... hahahah

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)