HuzairieHusinBlog: LELAKI MANANGIS???? ASAL??? XMACHO KER?????

Tuesday, January 26, 2010

LELAKI MANANGIS???? ASAL??? XMACHO KER?????


Alamak bro.. malulah laki nangis......





"TAK ROCK LAH BRADER"




ai...... naper??? pelik ker tengok kalo owg laki nangis??? xmacho langsung ker????

or mmg dah xmacho???? hehehe.... kepada kaum hawa yg ngah bc entry aku nie, owg laki pun ader gak air mata..... xkan nak sinpan kot sampai ke tua.... penuh la mata owg laki nie ngan air mata... hahaha.....



ader la aku dengar kat lua sner.... owang perempuan kata laki kalo nangis xmacho???? betul ker?????? eh??? gua pun kdg2 nangis gak...... tp xder la sekerap perempuan yg kaya ngan air mata tue... hehe....



untuk pengetahuan korang kat lua saner (ditujukan kepada perempuan la.. hehe) lelaki nie mempunyai sifat sentimental yang paling tinggi berbanding ngan perempuan taw.... asal??? xcayer??? xcayer try korang tanyer bf korang.... kompem.... kompem dorang kan jawab........



"BIASA LAH... LELAKI KAN"



tp kadang2 kau pelik gak ngan pompoan nie... asal sikit nak nangis... asal hamster kene mam ngan biawak, nak nangis gak.... anak kucing jatuh longkang pun nak nangis gak.... adui.... pelik la..... hahahaha... tgk cam laki.... lelaki nangis pun macho.... xnangis lg a macho.... hahhaha....




kepada aweks2 yang ngah bc entry aku nie, jgn ingat laki nangis x macho.... sbnr nya... laki nie kalo nangis die seoarang yg romatik, berjiwa halus... dan cepat memahami sesuatu...



so.......


macho la kalo laki nangis.... hahahahaha......





P/S : LU PIKIR LA SENDIRI... HEHE....





10 orang gemar komen entry aku:

  1. bg aku, klu llk nanges ni.. CUTE lah :P
    lagi2 kalau llk tu nanges sbb aku.. wee..
    ye lah. selalu tgk llk ni wat muka macho die jer..tp bila dpt tgk other side die tu, rasa macam.........sesuatu yg xdapat nak d ungkap. (^_^)V

    ReplyDelete
  2. lelaki susah nak nangis, so bile mereka menangis, wow! macho!

    kalau lelaki cengeng barulah namanya tak macho..ekeke

    ReplyDelete
  3. haha tp gamba pelakon tu, nanges pon tetaaappp kacak! aw awwww~ ^_^

    ReplyDelete
  4. tty:

    eh??? memang cute pon laki nangis...
    bf awk xpenah ker nangis sbb awk?? hehe

    ReplyDelete
  5. nur sarah:

    eh??? saper kater lelaki susah nak nangis??? dowg bukan susah nak nangis, juz control aje.. hehe

    ReplyDelete
  6. leemee:

    kacak ker??? maner ader kacak... sy lg kacak... hahaha

    ReplyDelete
  7. lieya:

    suke ker lieya laki nangis..??? xencem la.. hehe =)

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)