HuzairieHusinBlog: TIPS UNTUK GAGAL DALAM PERCINTAAN KORANG

Thursday, January 21, 2010

TIPS UNTUK GAGAL DALAM PERCINTAAN KORANG

"Apa hal bro nie... org nak tahu mcm maner cr nk berjaya lam percintaan, die pi post la camner nak gagal lam percintaan lak.... huh!!! layan jer la mamat nie...."


hehe... cube korang renungkan bukankah abile korang mengetahui bagaimana korang leh gagal lam percintaan korang???


ok... kali nie aku nak bg taw kat korang cara2 atau tips yg mujarab (jmpe bomoh pon kalah la... hehhe) untuk gagal lam percintaan nie...



let we see.......




"CARA 1 UNTUK GAGAL LAM PERCINTAAN"





tetap baik atau kancing ngan ex korang.... korang pun tahu, pasangan2 yg kapel nie still baik ngan ex dowg... apa lah untung nya...???? aku pun pelik.... biasa lah... manusia nie bila dah kehilangan barulah nak menyesal.. da xde gune da beb!!! korg xyah tipu aku la... kompem2 korg still syg n cinta kat ex korg... wpun 1%... syg la jgk tu.. huhuhu




TETAPI.....




tak mahu tidak, apabila seseorg yg pernah bersama mesti mengetahui segala perihal ex nyer tu... dah kompem2 la awek or balak korg yg ada sekarang nie kurg istimewa or kurg kasih syg la senang citer... huhu.... korg nak taw naper??? yelah.. seolah2 kekasih korg berkongsi hidup, suka dan duka korg dgn nyer...




jd cr untuk gagal lam bercinta... teruslah berkawan rapat dan baik ngan ex korg tue supaya kekasih korg sekarang nie akan cepat marah tahap tapir + tenuk dan lantas terus clash ngan korg......



"CARA 2 UNTUK GAGAL LAM PERCINTAAN"













Masih mencari????? standard la tue..... manusia nie mmg xpernah puas.. dah dpt awek yg cun + mantap (bg lelaki la) nak cr awek lain gak.... hmmmm......... (malang nyer awek yg kapel ngan korg tue.. hehehe)




apa lagi.. siang mlm masih mencari la... xkesah la cari kat kedai mamak ker, kat kampung chat ker mahupun kat blog aku nie... pergi ke mane pun, mata 2 msti nak melilau.. nak merayap la... hehe... melilau naper lak bro????




ye la... melilau cri awek la... pa lah.. aiiyaaaaa..........




kepada awek2 yg ngah bc entry aku nie korg xtahu x??? lame2 perasaan cinta dan kasih syg balak korg kat korg kompem la akan berkurangan.... x cye try la.. hehehe...




so, cr untuk gagal lam kapel korg nie ialah...... jeng2....(wat suspen ckit.. hehe) dengan terus dan istiqamah lah lam mencari kekasih baru wpun dah ader awek yg cun tahap model dunia...







"CARA 3 UNTUK GAGAL LAM PERCINTAAN"



Terus-terusan berkawan dengan awek2 or balak2 yang masih belum mahukan komitmen, jauh sekali mahu berkahwin. Bersahabat dengan diorang yang bercerai, janda atau duda. dorg ini semua sudah pastinya tidak akan memberi motivasi kepada korg untuk berjaya di dalam perhubungan cinta.

Apa yang dorg buat?

"Hei, relek arrr...enjoy lagi bagus arr..."

Jadi, cara seterusnya untuk korg gagal dalam bercinta ialah tetap berkawan dan mengumpul kekasih gelap korg yang saban hari berdisko, berhibur, enjoy sana-sini.

Dengan persahabatan korg yang erat bersama mereka ini, 90% perhubungan cinta korg akan gagal... 10% lagi akan terus gagal! hehehe...

p/s : entry nie untuk dorg yg plan nak clash tp xtaw care nak clash.. hehee

gud luck...























7 orang gemar komen entry aku:

  1. tingin sangat guna tips nie , tapi awek takda

    ReplyDelete
  2. ala... relax la.. cr awek nie bukan cr kedai mamak.. kiter kene sbr.. kalo ader, ader la.. betul x?? hehe =)


    p/s : moga dpt awek yg cun... (nanti jgn lupe kat kiter lak.. hehe

    ReplyDelete
  3. aik, tip ni pun ada ke?? huhuhu.. x mo gagal lah! cukup lah yang cukup..

    tp i dh de husband! hahahah:))

    ReplyDelete
  4. pn chugie.. msti ada nyer.. hehe... dah ader husband ea?? ok la da kawin... owg kate, da kwin la lg byk kasih syg dpt.. hehe =)

    ReplyDelete
  5. Pisyek x penah gagal lagi rase nye...

    sebab x penah pun mula...

    haha... =P

    ReplyDelete
  6. pisyek :

    bila nak mula lg kalo bukan dari sekarang =)

    ReplyDelete
  7. haha...
    tips untuk mengelakkn diri daripada terjebak
    dalam alam percintaan ada tak,bang ^^

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)