HuzairieHusinBlog: cara2 nak jd playboy kelas A :-)

Friday, February 12, 2010

cara2 nak jd playboy kelas A :-)

FUH!!!!

puas aku interbiew palyboy seluruh dunia.. termasuk lah planet pluto, zuhal, dan sewaktu dengan nya... mule2 skali aku nak bg taw kat korang sume yang entry aku nie juz untuk lelaki yang berminat atau terminat atau diminat nak jg playboy.... kepada gadis2 cun tahap cun la kat lua sane, korang kjuz bce n komeng je... hehe.... haaa..... kalo nak nak taw laki playboy pon, ok la.....





1stly aku nak tanye korang nie.. playboy tue aper???? arnab ker???? pandai la ko arnab... playboy tue permainan lelaki.... senang cer, ko pasang awek byk a......

ai....???? asal???? susah ker jd playboy????? mmg a susah kalo x taw care nak jd playboy.... ok, kat sini ader la tips yang agak bergune la kat korang... nak pakai, pakai la... xnak pon xper.. huhu....


ok... tip2 nyer ader lah........ (bunyi drum mcm nak umum pemenang.. hehe)


1. msti pakai byk nombor tipon.... jgn ngade2 pakai satu nom pastu sume awek ko msj kat no tu... kompem la kantoi..... senang cer, satu awek satu no......

2. mesti ader keyakinan diri yang tinggi... kalo muke jer hamsem mcm shahid kapor kalo penakot xder gune gak.... ingat... rupa paras bia kurang... yang penting ayat tue..... power beb!!!!!!

3. slalu dengar lagu jiwang...aku saran kan kat korang, dengar la lagu2 ukays ker.. secreen ker, sting... ahhhh... byk la.... senang cer lagu 90an la.... tagu tangkap leleh a......

4. dalam diri seorang playboy xperlu ader sikap putus asa... so kalo korang ader sikap tue... haaaaa pandai2 la buang... bukan ape... kate kan la awek tue ader balak.... xkan bia je die pergi berlalu... relax la... baru kapel... sedangkan yang bertunang pun leh putus inikan kapel..... so.... try je... jgn peduli die dah ader balak ker belum......

5. kalo dah kapel n awek korang bersepah, jgn la bawak awek korang tu tempat yang slalu korang dating ngan awek korang yang lain..... bahaye dowh... nape bhye????? aku xnak citer... nak taw, try la wat... hehehe

6. ini penting..... jgn bg taw sesekali kat member korang ker, budak kelas ker, budak uma ker... mahupun tukang kebun uma korang yang korang nie dah jd sebahagian daripada playboy...bahaye.... takot korang nak ayat budak yang member korang kenal, member korang dah bg taw yg ko nie playboy..... kompem...... kompem xdpt....

7. cukup la tu.... tu pun ok la aku bg tips... try dlu gune tips tu... kompem la kalo korang amalkan sebelum tido korang kan berjya.... (apa kene mengene ngan tido nie.. huhu)








p/s:

kepada gadis dilua sane... tgu........... ;-)


8 orang gemar komen entry aku:

  1. amir:

    naper giler lak??? hehe.. oden torai.... hahaha

    ReplyDelete
  2. ni mesti playboy..
    ciap bg tip ag

    ReplyDelete
  3. amirah:

    eh awk.. xder la.. hehe... xbaik2 taw playboy.. hehehe

    ReplyDelete
  4. nurul nadia:

    yup... camtu la... xnak torai??? hehe

    ReplyDelete
  5. jahat sungguh entri ini..hahahah...tertarik pabila ada gambar TEGOSHI YUYA!! selalu pk, apa kena mengena rabbit dgn playboy????

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)