HuzairieHusinBlog: iklan jawatan menantu di cari...

Sunday, February 28, 2010

iklan jawatan menantu di cari...

aduh..... dengar tajuk entry pon da lawak.. belum bace lg nie... hehhehe... aku ader la dpt gmbr nie dari seseorang yang ingin name nye dirahsia kan... (bajet jer...)... first bace mmg kelakar.... tak penah terpikir yang akan ader benda2 camnie.....


nape??? x caye??? xcaye korang tgk la k...



aku tulis balik ea ape yang die nak... ehem2... test sore 1, 2, 3... ehem2... ok......


MENCARI CALON MENANTU

SEORANG IBU INGIN MENCARI CALON MENANTU WANITA YANG SESUAI DAN SEMPADAN UNTUK ANAK LELAKINYA

UMUR : 30 TAHUN

PEKERJAAN : DOKTOR (BERTAULIAH NYER.. HEHE)

CIRI2 WANITA PILIHAN:

  1. WANITA 25 TAHUN HINGGA 29 TAHUN
  2. STATUS BUJANG (GADIS SAHAJA.. JANDA TAK NAK.. HEHE)
  3. FASIH BAHASA INGGERIS/ BAHASA MALAYSIA
  4. BERPELAJARAN/BERPENDIDIKAN
  5. WAGANEGARA MALAYSIA
  6. ISLAM





so kat lua sner xder yang berminat ker???? awek2 je k... yang laki xder lagi.. hahaha...



p/s: kalo nak tue contact jer ZA... ahaks....

22 orang gemar komen entry aku:

  1. aduh..smpai gitu skalik..
    mintak la dijauhkan dari aku bnda mcm tuh..
    huhuhu

    ReplyDelete
  2. gelarezz:

    ai gelarezz.. nape??? hehhe

    ReplyDelete
  3. haha...da abs akal la 2..
    susah sgt nk cri bini...

    ReplyDelete
  4. luz:

    tahu xpe... kene suh mak cari kan.. hehe

    ReplyDelete
  5. duwh.....sampai mcm tu skali?
    hurmmm..tp mmg biasenye, doc2 ni, lau da keje mmg ssh na mncari2..sbb almost 24 jam duk sepital je..@_@

    ReplyDelete
  6. white :

    tu la pasal.. kalo kawin camne la.. huhu

    ReplyDelete
  7. sampai camtu sekali?zaman dah berubah..huhu

    pe2 pun jom join contest ni http://coretansara.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

    ReplyDelete
  8. SARA :

    zaman x berubah sara... manusia yg berubah... hehe

    ReplyDelete
  9. owh kalau begitu manusia yang mengubah zaman..hehe

    ReplyDelete
  10. sara :

    fuh... susah gak nak dijawab tue.. hehe

    ReplyDelete
  11. kahkahkah
    x layak lg laa
    umo x cecah 25 lagik.
    ngeee~ yg len boleh da :P

    ReplyDelete
  12. pergh..kua tol demand mak lelaki nih..nak doktor..ish3..haha..

    ReplyDelete
  13. mak yg tk sabar nk timang cucu or muke ank tk encem? hahaha

    ReplyDelete
  14. Emm... nk wat gak la iklan lps nie

    Statu bujang(Gadis)
    Pendidikan (PHD/setaraf dengannya)
    Fasih sekurang-kurangnya 4 bahasa..
    Islam
    Warganegara(IC kena ader)


    Kalu menepati syarat boleh ambik borang temuduga...

    hahahaha...........

    ReplyDelete
  15. http://www.youtube.com/watch?v=8_AlNLdOLIM
    kat sini ada calon menantu...pilih le..

    ReplyDelete
  16. ery :

    yeker??? so, umo skrg bape?? hehe

    ReplyDelete
  17. nazatul:

    tu la.. demand tul mak die nie.. tukang kebun xnak.. ahaks'

    ReplyDelete
  18. silver :

    amboi.. ank PHD jer.. hahaha

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)