HuzairieHusinBlog: Sorry Sayang.. Abg Terpaksa curang.. ;-(

Wednesday, March 17, 2010

Sorry Sayang.. Abg Terpaksa curang.. ;-(

hmmm. i'm sori... (cam amer raja lawak tue ckp...hehe).... sy terpaksa curang ngan awk... bukan sebab sy tak sayang kat awk... tp...... sy perlukan perhatian yang lebih dari awk... sy faham... awk memang berikan perhatian awk kat sy... tp..... untuk seketika..... sy tak nak..... tidak mengapa la sayang... aku tetap kekasih hati ku.. tp yang ke-2 la... kerana kekasih pertamaku kini ialah




Relax2.... ini bukan entry jiwang k.... juz nak bg taw kat korang yang aku sekarang dah join advertlets.. mmg best dari nuff.. susah sikit awek nie nak tido.. asyik nak berjage je keje die... barulah berseri ckit blog aku nie.. hahha...


senyum ckit.. ahaks!!



susah nak tido la u nie... mesti byk minum kopi nie..huhu


tp.. bukan aku sayang kat nuff nie.. syg sgt2.. tgk la ape die buat di siang hari.... membuta je.. BGN2 KEJE!!!!


nuff zzzzzz......


tito lena.. =)


tp yang pelik nyer.. pas aku ketak jer iklan baru nie, nuff aku terus bgn... die taw kot yang die dah ade madu.. hahaha..


aku nyer nuff bgn, advertlets lak tido.. penat sgt tue keje.. tukar shif lak.. hehe



so... apa kata kalo kita cuba advertlets lak??? tak salah kan kita cuba sesuatu yang baru.... hehe
so kalo korang nak join advertlets nie.. sila klik disini

7 orang gemar komen entry aku:

  1. aku pon pkai advertlets sekarang..
    huhu

    ReplyDelete
  2. try dulu dua2, tgk mana yg lagi bagus.

    ReplyDelete
  3. boleh ke curang dengan nuff??

    ReplyDelete
  4. senang ke nak dapatkan advertlet nih..
    adv ni kene orang click jugak kat iklan tu eh

    ReplyDelete
  5. ouh..boley ltak dua2 sekali ek??enchik nuff tak marah kew??huhu

    ReplyDelete
  6. aku da lupa nak komen apa sebab lambat sangat loding. huhhh!

    nuff aku lembaba jgak. kalo lumba dengan kura2 pon dia kalah. takpela. aku pasrah. advert nati la aku istikharah dulu

    ReplyDelete
  7. nuffnang?advertlets?GA?Bidvertiser?etc............................................
    try it yourself....

    he...he..he....

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)