HuzairieHusinBlog: April 2010

Saturday, April 24, 2010

Saya Mahu Blog Saya Dijelajah Oleh Ben Ashaari

salam dari zairie...

ben ashaari bakal terjah blog aku??? hmm.. entah la.. susah nak jawab.. nak ke die terjah blog aku nie cam segmen terjah menerjah cam kat lam melodi.. huhu.... tak kesah la die nak terjah ke x... yang penting aku nak gak post entry nie...lantak la owg nak ckp ape...

  BEN ASHAARI

Aku yakin sgt2.. mustahil kalo korang tak kenal ngan die nie.. apa yang penting bukan kerjasama.. die bukan artis, bukan ahli politik dan juga bukan ahli gusti... yang pastinya lagi pasti die merupakan seorang blogger yang aku nmpk hebat setakat nie....

bg aku, ben merupakan blogger yang friendship... bukan aku nak memuji die... tp dari segi aku lihat die suka gi blog blogger len and tinggal kan jejak... sebelum nie kat forum Geng Blogger ada gak seorang blogger nak wat benda yang sama cam en ben nie wat.. kira jelajah blog gak la.. tp versi die... bukan aku nak kondem ke ape ke... kira macam idea die tue tak original la... tu idea ben... hm...

berbalik kepada motif dan okjektif kajian aku... kenapa aku  nak die terjah blog aku...

1. ilmu die pasal blog nie kire taf la.. senang citer byk la.. huhu... so, aku nak gak blaja sikit kat die... masa chat kat GB ari tue, ben ada kongsi ckit ilmu pasal blog nie... bgs la ben nie.. dah hebat pon still x sambong.. hehe... die ade bg tip yang bernas la.... susah nak jmpe blogger yang nak bg ilmu nie..  XD


2.  visitor die yang gempak membuat kan aku menjadi semangat yang berkorbar2 untuk memblog kan diri aku nie.. hehe... walaupun aku pasti yang visitor aku susah nak capai sama tahap ngan ben.. tp aku tak kesah.. die aku jadikan ikon aku.. aku suka cara penulisan die... simple...

3. aku nak tempias trafik ben tue jatuh ckit kat blog aki nie.. ckit pon jd la ben.. hehe...

4.  ini yang penting.. aku nak  ben selaku orang lama komen ckit pasal blog aku nie... apa yang perlu dan apa yang perlu.. untuk kebaikan aku dan kebaikkan entry yang bakal aku post nanti.. meybe dengan kritikan die, akan membuatkan sedikit impak terhadap blog nie...


" JANGAN BAGI AKU MEMBEBEL..."

Thanks ben..XD

»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, April 21, 2010

chaiyok2 untuk korang yang ngah exam XD

salam dari zairie  XD



semalam member aku mesej...

"weh.. doakan aku ea.. aku ada final exam esok nie... cuak siot.. 1st time la aku kat ipta nie... ko doa2 kan la... hehe "

lebik kurang camtu la bunyi die.. aku pon pelik.. dah la lama x mesaj aku.. tiba-tiba lak msj.... musykil nie... hmmm.. mane la aku tahu.. aku nyer exam lambat lagi.. ntah la.. maybe ujung bulan 5 kot... time tue dorang ngah seronok ngah cuti.. budak2 poli cam aku nie ha yang semangat pegang buku.... huhu....

k la.. cume satu je la.... gud luck untuk final korang bg mane yang dah nak final nie.. do ur best... jangan meniru k... hehe....


p/s :

aku nyer exam lambat lagi.. tp wat masa nie aku terlalu sibuk dengan macam2 agenda... mana ngan final projek yang tak siap lg.. pastu nak kena study lak untuk final exam.... waaaa!!!!!! tension nyer..... hehehe
»»  BACA SELANJUTNYA...

Saturday, April 17, 2010

al- fatihah buat acik spin



berita nie pun baru aku terima.. so tak banyak sangat info mengenai apa yang terjadi ke atas arwah acik spin... acik spin atau nama sebenarnya Abdillah Murad bin Md Shari meninggal dunia kerana accident menaiki kereta di highway Branang,Negeri Sembilan.


apa yang kita lakukan sekarang adalah mendoakan semoga roh nya dicucuri rahmat.. 


al-fatihah....
»»  BACA SELANJUTNYA...

:: Oh Girl's Generation...

salam dari zairie...






mengapa girls generation nie menjadi tajuk entry aku kali nie.... jawapannya senang saja... dah tentu aku gila ngan dorang nie..  XD


so, dengan bangga nya, aku kan story2 ckit pasal awek2 korea nie....


girls generation juga dikenali sebagai  So Nyeo Shi Dae (SNSD).. apa maksud dia jgn tanya ku.. coz aku sendiri pon tak tahu.. ;-)... kumpulan SNSD nie mempunyai seramai 9 ahli kesmuanya.. kalau tak silap, SNSD ditubuhkan sekitar ogos 2007 di bawah syarikat rakaman SM Entertainment....


awek-awek SNSD nie ialah Yoona, Tiffany, Yuri, Hyoyeon, Sooyoung, Seohyun, Taeyeon (the leader), Jessica, and Sunny.




biodata awek-awek SNSD






TaeYeon





Birth Name   : Kim Taeyeon
Date of Birth: March 9, 1989
Position         : Group Leader, Lead Vocalist, DJ 
Training        : 3 Years
School           : Jeonju Art High School





Jessica



Birth name    : Jessica jung

Date of Birth : 18 april 1989
School          2001~2003: Seoul International School 
                   2003~2007: Korea Kent Foreign School


Sunny




Birth Name: Lee Sunkyu / 이순규
Date of Birth: May 15, 1989
Position: Supporting Vocalist, DJ
Training: 9 months
School: Baehwa Girl's High School 





Tiffany




Birth Name    : Stephanie Hwang
Korean name: Hwang Mi Young
Date of Birth : August 1, 1989
Position          : Lead Vocalist, MC




HyoYeon



Birth Name    : Kim Hyo Yeon
Date of Birth : September 22, 1989
Position          : Main Dancer, Supporting Vocalist, Rapper 
School            :
 China Beijing Language Courses  





Yuri



Birth Name    : Kwon Yuri
Date of Birth : December 5, 1989
Position          : Lead Dancer, supporting vocalist, Actress 
School            :
 Neunggok High School



SooYoung



Birth Name     : Choi Sooyoung
Date of Birth  : February 10, 1990
Position           : Supporting vocalist, Model, Actress, DJ 
School             :
 Jeongshin Girl's High school 



YoonA



Birth Name    : Im Yoona
Date of Birth : May 30, 1990
Position          : Model, Actress




SeoHyun



Birth Name     : Seo Juhyun
Date of Birth  : June 28, 1991
Position           : Lead Vocalist 
School             : Daeyeong High School





antara lagu-lagu SNSD yang top.. :


1. gee
2. chocolate love
3. echo
4. oh!
5. kissing you
6. beginning
7. baby-baby
8. way to go
9. honey
10. run devil run
11. ooh la la

p/s : click pada tajuk lagu untuk download.. ;-)


p/s : sori sejak kebelakangan nie aku tak dapat sgt wat blogwalking and berayap kat blog korang.. coz wat masa nie aku terlalu sibuk ngan final exam and final projek.. doa2 kan ye.. ;-)

»»  BACA SELANJUTNYA...

sori guys..

salam dari zairie...

nie merupakan entry terpendek yang pernah aku buat... bukan sengaja mengupdated entry pendek ye.. XD

sory kat sume member2 blogger zairie... semenjak dua menjak nie, memang masa untuk mengupdated blog adalah terhad atau dengan kata lain, takda masa lah... sibuk memanjang....

dengan kesibukan aku, aku tak dapat melawat blog korang.. apatah lagi mengomeng entry terbaru korang...

dont worry.. kalo dah betul2 aku ada masa, insyaallah aku komen sume entry korang...

k chow..!!!!



salam....
»»  BACA SELANJUTNYA...

Saturday, April 10, 2010

Semangat Hijau Kuning..~Go Kedah GO~

Salam dari zairie

semua sudah sedia maklum pada malam esok satu perlawan hebat diantara kedah dan juga negeri sembilan. kedah sebelum ini penah merangkul gelaran juara piala fa.. aku pon dah tak ingat bila.. kalo tak silap maybe dalam season 2007/2008 kot.. yang time negro tue ada.. alex james ke nama dia...  tak kesah la.. yang aku nak cita nie, pasal kedah mara kat final.. bangga tue.. sebab aku orang kedah.. anak jati kedah kan.. huhu...




ok.. kalo time semi final kedah berjaya tundukkan terangganu 4-1.. hebat kan??? hebat tak hebat tengak la malam nie.. bagi aku negeri sembilan banyak player yang hebat-hebat.. kira banyak star la.. tengok la time semi final tue.. time negeri sembilan lawan ngan selangor... memang fight.. siap ada gadoh-gadoh lg... senang cer bertumbuk la.. hmmm... malaysia oh malaysia....

kalau sebelum nie kedah dibawah pimpinan dan pengurusan azrai khoor.. sekarang kita tengok la pulak camna en. ahmad nie bawak skuad kedah.. dari pemandangan kasar, memang nampak kemajuan la skuad kedah nie.. cuma cam lambat sikit naik sekarang nie.. aku rasa sebab pemain inport takda kot...

import tak import... nak tahu kedah menang ke tak, sama2 lah kita saksi kan esok... bila???




Kedah FA  Lawan Negeri Sembilan
Stadium Bukit Jalil
10 april 2010
8.45 p.m


kat sini ada senarai pemain kedah... full skuad... tapi yang bakal diturunkan untuk malam nie, aku tak tahu.. kita tengok je la k.. ;-)





STRIKER




1. Badrrol Bakthiar
2. faizal Abu Bakar
3.Zamri Chin
4. Saramsak Kram
5. Azlan ismail
6. Shafiq Jamal
7. Farizal Rozali

MIDFIELDER



1.Shahrul nizam
2. mohd azmi
3. wan zaim wan azizan
4.ahmad fauzi shaari
5. rozaidi abd rahim
6. mohd fadzly
7. khyril muhaimeen
8. arfan rashid

DEFENDER




1. Victor andrag
2. sabree mat sabu
3. shahril faizal ahmad shahrifuddin
4. shahfizan hashim
5. mohd fazliata taib
6. v. thirumuguran
7. khairul helmi johari

GOALKEEPER



1. Helmi eliza elias
2. muhd al-hafiz hamzah
3. abd hadi abd hamid


KETUA JURULATIH               : Haji Ahmad Yusoff

PEN. JURULATIH                    : Haji Muhamad Radhi bin Haji Mat Din 

PEN. JURULATIH                    : Ahmad Sabri bin Ismail (Jurulatih Penjaga Gol) 

PEGAWAI PERUBATAN         : Haji Roslan bin Abdul Jalil

PEGAWAI PERUBATAN         : Mohd Kamil bin Din 

KITMAN                                   : Haji Rashidi bin Haji Ismail 

PEGAWAI PERHUBUNGAN   : Zahari bin Mat Isa


sama-samalah kita memberi semangat hijau kuning kat pemain kedah....



KEDAH MAJU...!!!!!


KREDIT TOPAP KAT : HIJAU KUNIG
»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, April 7, 2010

My Favourite Sport

ehem.... assalamualaikum......


dah lama betul aku tunggu tajuk entry yang sesuai ngan jiwa aku nie... so, berdirinya saya menaip, mana ada katil pon nak baring... dengan bangga nya akan mengstorykan kat korang sukan yang aku gila tahap gila...


sukan  pertama ( sukan paling gila)




semestinya sukan bola sepak.. yakni sukan yang paling digilai oleh kaum lelaki kat serata dunia nie... tak kesah lah walau makhluk marikh ke, pluto ke... sume gila sukan bola sepak... so, aku ada la cerita sikit mengenai bola sepak nie....


aku start menceburi arena bola penyepak nie sekitar darjah 5.. masa tue aku pantang tengok benda bulat.. tak kesah la, buah kelapa ke, buah kerem ke... asal bulat je aku kan menyepak nya... huhu.... aku penah mewakili sekolah dalam bola sepak nie... masa aku darjah 5 dan darjah 6.. aku pernah bermain sehingga tahap ke peringkat daerah... kora jauh la jugak perjalanan tue... ingat senang ke nak wakil daerah.. huhu... lupe lak.. time nie, aku wakil daerah baling, kedah.. sape org baling dorang kenal la.. sebut je nama zairie.. kompem..... kompem tak kenal nya... hahahaha.....


so, pas sekolah rendah kat kedah, aku berhijrah ke kuala lumpur.. sekolah disana.. aku join bola kat sekolah tue... yang aku ingat, masa nak selection untuk team bola tue, aku kena reject.. maybe aku main teruk sgt time tue... tp, dengan semangat yang kuat, aku pergi tengok dorang training... duduk tepi padang je.. huhu.. pastu coach yang train sekolah aku tue tanya.. nak main tak??? aku ngan pantas nya menjawab... of coz nak... hahaha... so, peluang yang diberikan, aku gunakan sebaik yang mungkin.. aku dipih untuk menyertai 22 pemain mewakili sekolah tue... sekolah aku berjaya menjadi pasukan bola sepak terkuat kat kuala lumpur.. masa final, sekolah aku kalah ngan sekolah victoria.. memang hebat sekolah tue......






sukan kedua (hampir gila)




Semenjak dua menjak nie.. aku tak tahu nape aku gila ngan sukan nie... maybe aku dah takda stamina... yelah, men bowling nie pon bukan nyer kena berlari pon... kalo ujan, kompem tak basah nya..... hehe


bercerita pasal sukan bowling nie.. dulu aku selalu follow papa aku men bowling ngan member die.. aku tengok je la.. nak pegang bola pon tak larat. (time tu la.. hehe)..... entah camna ntah, semangat ingin mengenali dan mencintai sukan bowling mula berputik... 


aku mula menceburi sukan nie lepas abes SPM.. kira enjoy ngan membe la nie... hehe... main punya main, terasa seronok jugak ... seronok nyer bila strikes... fuh..... bangga tu... owg sebelah yang men tue mesti ckp.. terer nya mamat nie.. hehe....


slalunyer aku pergi men bowling ngan ZE..... Kira mengisi masa lapang la... pernah jugak aku ngan dak ZE  nak join tournament bowling.. tapi.. memandang kan kedudukan kewangan yang masih belum kukuh, terpaksa lah simpan hasrat ku ini.. huhu....


so... cam biasa la.... pas dah men sukan nie.. mesti berpeluh kan?????


dah berpeluh kena la mandi.. baru wangi.... pas mandi,, aku kan guna kan benda alah nie... bagi gadis-gadis terpikat kat aku.. hehehe....



ha... ni lah die.. mmg wangi.. cuba lah... hehe


sekian......




 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.
»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, April 4, 2010

Ciuman Mengikut Zodiak.. Apa Zodiak Anda???

Nota:

 Artikel ni just untuk suka-suka. Jangan jadikan sebagai rujukan pulak. Btw ciuman-ciuman ini pun hanya boleh pada mereka-mereka yang dah berkahwin hokey. Yang belum kahwin tu, no, no, no. [-x





Aquarius
Sesuai dengan lambangnya, air, warga Aquarius ternyata memiliki ciuman yang basah dan agak serabutan. Selain itu, pada saat ciuman berlangsung mereka umumnya cenderung membuka mata lebar-lebar.





Pisces
Orang-orang dengan bintang berlambang ikan ini memiliki gaya berciuman pandangan mata tajam, penuh nafsu dan ghairah, serta wow… berlangsung cukup lama! Bagaimana, apakah gaya berciuman Anda ternyata sesuai dengan bintang anda





Capricorn
Ciuman-ciuman yang didaratkan oleh orang- orang berbintang Capricorn khabarnya sangat-sangat romantis. Bahkan saking romantisnya, ciuman ala mereka kerap menjadi ubat pembunuh stress!





AriesOrang-orang Aries ternyata memiliki gaya berciuman yang cepat dan penuh dengan nafsu. Tapi sayangnya ciuman dahsyat tersebut biasanya cepat pula selesainya.




TaurusBerbeza dengan mereka yang berada di bawah naungan Taurus, dimana ciuman mereka umumnya berlangsung sangat perlahan, tidak tergesa-gesa, tenang,penuh kemesraan dan berlangsung terus… terus… dan terus.



Gemini
Orang-orang Gemini konon mempunyai peribadi yang hangat dan ceria. Tidak heran jika gaya berciuman mereka kekadang diselingi oleh senyuman bahkan juga tawa lebar. Asyiknya, sifat warga Gemini yang terkenal gemar melakukan sesuatu yang baru itu pun dilakukannya dalam melakukan ciuman. Jadi banyak kejutannya!




Cancer
Warga Cancer memang terkenal dengan sikapnya yang hati-hati, agak tertutup dan cenderung ingin selalu dilindungi. Tak heran jika dalam urusan berciuman mereka lebih suka melakukannya dengan lembut, hangat, dan seperti tidak mau lepas saja!



Leo
Orang-orang Leo yang terkenal keras dan tegas ternyata memiliki gaya berciuman yang liar, tanpa malu-malu, bahkan tidak segan- segan untuk menggigit dan mencakar! Pun warga bintang berlambang singa ini ternyata sangat senang jika mendapat pujian dari pasangannya, utamanya pujian atas ghairahnya yang luar biasa.





Virgo
Warga Virgo memiliki gaya berciuman yang halus, lembut, rapi,sampai sang pasangan pun bakal terkesima dibuatnya.





Libra
Gaya berciuman warga Libra konon kurang hangat! Kenapa? Kerana mereka pada umumnya terlalu khuatir dengan urusan di luar hasrat mereka. Belum lagi,mereka gemar menghela nafas di tengah-tengah ciuman.





Scorpio
Percaya atau tidak, orang-orang di bawah naungan Scorpio rupanya tidak terlalu suka dengan ciuman. Kerananya, jangan kaget apabila dalam sebuah hubungan intim mereka kerap melewatkan aktiviti yang satu itu dan lebih suka langsung menuju sasaran.



Sagitarius
Hmmm… berbahagialah Anda yang berbintang Sagitarius atau pun yang memiliki pasangan dengan bintang ini. Pasalnya, mereka yang berbintang dengan lambang busur panah ini memiliki gaya berciuman yang mengejutkan, spontan,dan… mengghairahkan. Tak heran jika konon banyak orang yang menanti-nanti ciuman ala si Sagitarius ini..




p/s :  ciuman anda????
»»  BACA SELANJUTNYA...

Saturday, April 3, 2010

Jom daftar Youth say....

aku baru je join youtsh say nie.. macam seronok.... dah sign up lg seronok.... macam laman sosial la gak... tp majaroti sume student.. name pon youth say kan.. hehehe



aku pon baru je daftar td... nak citer lebih pon tak boleh lagi... masih baru dalam arena nie.... camni la.. bia godek-godek dulu...

aku kan past satu entry pasal youth say nanti...

p/s : sapa yang belum daftar lg memang rugi.. untuk daftar.. click disini


selamat mencuba dan tunggu kesinambungan yang bakal terungkai tentang youth say.... =)
»»  BACA SELANJUTNYA...

Sehari Selepas Kehilangan Arwahyarham Din Beramboi

salam...


tepat jam 12.30 am nie.. genap la sehari kita kehilangan pelawak yang berperangai agak gila dan hebat.... arwah telah dikebumikan di tanah perkuburan islam taman ehsan kepong lebih kurang pukol 11.30 pagi tadi..








Allahyarham dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU) hospital itu sejak Isnin lalu selepas menghidap demam denggi berdarah dan keadaannya dilaporkan kritikal serta tidak menunjukkan sebarang perubahan ketika menerima rawatan. Ketika dimasukkan ICU Allahyarham menggunakan sepenuhnya alat bantuan pernafasan.


Turut berada disamping arwah ketika pemergiannya ialah ahli keluarga serta tiga orang rakan artis iaitu Azwan Ali, Zul Yahya dan Ifa Raziah. Ramai rakan artis serta selebiri yang telah memberikan penghormatan terakhir buat Allahyarham. 

Antara yang hadir adalah Aznil Hj Nawawi, Rosyam Nor, Afdlin Shauki, Zaibo, Zizan, Nabil, Faizal Tahir, Bunkface, Mawi Ekin, Sharifah Shahirah dan Ijoy Azahari, Shuib & Mamat Sepah, Sarah Raisuddin, Hairi Anak Wayang, Alex RL4, Caca RL4, Angah RL, dan Man Belon RL2. 







Berita Terdahulu

KUALA LUMPUR, 2 APRIL 2010: 

Setelah hampir sejam bertarung nyawa, pelawak dan penyampai radio Era FM, Din Beramboi telah kembali ke rahmatullah kira-kira jam 12.30 tengah malam tadi. 

Allahyarham Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri, 44, sebelum ini dimasukan ke Unit Rawatan Rapi (ICU), Hospital Selayang kerana disyaki menghidap kejutan denggi berdarah pada 29 Mac 2010. 

Pemergian arwah telah disahkan oleh adik iparnya, Shariffudin Che Man, 37, yang mengumumkan kematian arwah sejurus selepas beliau keluar dari wad ICU.

Turut berada disamping arwah ketika pemergiannya ialah ahli keluarga serta tiga orang rakan artis iaitu Azwan Ali, Zul Yahya dan Ifa Raziah.

Jenazah Allahyarham akan dibawa pulang ke rumah keluarga isterinya, di Taman Ehsan, Kepong sebelum dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Bukit Lagong, Taman Ehsan bersempadan dengan kawasan Frim sebelum solat Jumaat, manakala Solat Jenazah pula akan dilakukan di Masjid Al-Faizin Taman Ehsan pada jam 11 pagi ini. 

Allahyarham meninggalkan seorang balu Suhaini Che Man dan 3 orang anak Nil Aina Adiba,18, Mior Syafiq Aridhuan,12 dan Nir Ain Syuhada, 6.


sori la... aku tak dapat nak upload video di majlis perkebumian arwah... korang boleh link terus dari sini..



p/s:  takziah kpd keluarga arwah.... kami turut merasakan kehilangan arwah... 


##kredit kepada murai dan budiey ##






»»  BACA SELANJUTNYA...

Friday, April 2, 2010

Jangan Salahkan Nuffnang!!!!! Tolong lah........

jangan salah kan nuff korang kalo die slalu tido ker.. slalu mengular ker... bia lah dia nak wat ape pun... korang kena tahu, sebab apa korang pasang nuff nie kat blog korang??? adakah ia sekadar memenuhkan ruang kat blog korang yang atau sekadar untuk tambah eraning melalui nuff nie.....?????

aku slalu jumpe.. tak kisah la kat forum GB ker.. kat entry blogger lain ker... soalan yang ditanya satu jer....


1. kenapa eraning saya tak naik-naik lagi nie?????

2. kenapa nuff saya asyik tido jer??? tension la camni...

so kesimpulan yang aku dapat buat daripada persoalan diatas satu je.....


berblog kerana duit!!!!!!

kalau dia asyik tido je memamanjang... kita tak boleh salah kan dia..... dah die suka tido.. nak wat camna.... kita jangan la set kat minda kita nie yang kita pasang nuff bukan untuk duit...... kalo die bagi kira rezeki la tue... =)


so... apa yang kita ley wat ngan nuffnang nie??????


1.kita dapat tahu statistik pengunjung blog kita nie.... dia dah tolong kirakan untuk kita dah nie... tgk lah.. betapa rajinnya die sampai sanggup menghabiskan masanya membuat carta bar untuk kita....







rajin tak nuff nie????? rajin kan.... =)



2.  bukan setakat tolong kira berapa orang datang blog kita.. malah dia sanggup tanpa segan silu menaya kan kat pengunjung yang datang blog kita nie...




saya dari.........................







3.  dengan bantuan nuff nie juga, kita boleh tahu apa lah pengunjung blog kita nie nak cari.. kadang-kadang ntah apa-apa dorang cari.. pelik-pelik.. hehe


tak percaya tengok nie.. =)



kalo kecik sgt.. korang klik la kat gambar tu untuk pembesaran yang baik.. hehe



4.  rujukan pautan.. apa tue??? rujukan pautan nie merupakan satu petunjuk atau rujukan untuk kita.. dengan ini kita dapat tahu orang datang blog kita dari mana??? dari GB ker??? Dari Shoutmix ker??? kan senang ada benda nie.. tak da lah kita tertanya-tanya pengunjung kita datang dari mana.... kan???? =)








5. komuniti baru... bermaksud en nuff nie dah tolong ambek kan gambar dorang secara senyap-senyap.. so kita tahu la, kot2 awek/pakwe kita yang datang kat blog kita tadi.. hehe


so..... apa lagi yang kita mahu dari en nuff nie??? tak kesian ke kat dia yang berkerja keras untuk kita..... kita sepatut nya berterima kasih kat dia.. bukan merungut atau memperkecilkan dia.. kalo takda dia, korang leh wat semua tue??? aku pon tak boleh....

yang kita semua tahu......

satu jer..........................................................





kan?????????????



bersyukur la apa yang ada atau diberikan pada kita.. jangan lah asyik merengek cam budak kecik yang nak susu......

renung-renungkan.. dan selamat beramal..... (cam kenal je ayat nie..huhu)


p/s :   kalo anda belum mendaftarkan diri sebagai ahli nuffnang.. belehlah clik disini.




»»  BACA SELANJUTNYA...