HuzairieHusinBlog: ::APABILA MENJADI PEMERHATI GENG BLOGGER

Tuesday, June 29, 2010

::APABILA MENJADI PEMERHATI GENG BLOGGER

Salam dari zairie....


tiada apa nak di cerita kan pada hari yang baik nie... cuma satu je... aku tak dapat masuk GB...!!!!!! Tak tahu kenapa.... pagi tadi ok.. dapat la godek2 kejap GB nie...... hmmm



hmm.... tak tahu nak cakap apa... nak kata admin tengah edit ke, apa ke, member GB yang lain dapat connect... bila dah tekan button masuk tu, dia keluar benda nie...


pendaftaran.. nama pengguna.... dah try buat banyak kali... hasil nya tetap sama... sementara tak dapat masuk nie, saya akan buat aktiviti saya macam biasa.. berblogwalking, komen entry blogger yang lain...

p/s : harap dapat masuk nanti... amin....