HuzairieHusinBlog: Cik Epal Tak Invite Aku???

Monday, June 21, 2010

Cik Epal Tak Invite Aku???

salam dari zairie...



sedeh + pilu + kecewa = hampeh......



itulah apa yang dapat aku katakan pada ketika ini.. huhu.. bukan pasal putus cinta ke, tayar basikal bocor ke ape ke... ini berkenaan dengan blogger yang popular... sape lagi kalau bukan gadis yang menggelarkan diri nya cik epal.



baru la aku semagat nak bukak blog cik epal nie... mane taw ade cerita pasal die ke.. pasal isu semasa ke... semagat nie... bile bukak je..... hampeh....



nie yang keluar nya.......



klik gamabr untuk lebik hebat =)
kecewa nya aku... "THIS BLOG IS OPEN TO INVITED READERS ONLY"
walaupun aku tak selalu komen blog die.. tp setiap entry die aku baca... seronok baca blog die.. gaya penulisan die menarik minat aku untuk terus membace....
tp sekarang tidak lagi.. aku terpaksa membawa diri bersama hati yang luka berdarah.. huhu....
pasni aku kene delete la nama cik epal lam bloglist aku... wat pe simpan lg dah.. bukan leh bukak pon blog die.... sadis sungguh....
p/s : kepada korang yang bertuah tu yang di invited oleh cik epal tue.. cerita2 la sikit... gosip2 terkini cik epal... hehehe.....