HuzairieHusinBlog: ::MY FRIENDS 2 U VERSI MALAYSIA

Wednesday, June 30, 2010

::MY FRIENDS 2 U VERSI MALAYSIA

Salam dari zairie...

kali ini zairie nak gosip-gosip sikit dengan bloggers semua... pasal my freind 2 u.... korang pernah dengar pasal benda nie???? zairie baru je dapat tahu... hmm... ketinggalan betul... =)



tak kesah la ketinggalan ke tak, yang penting zairie nak bagi tahu gak..ahaks.. ok... my freinds 2 u nie merupakan satu laman web sosial.. sama seperti myspace, facebook, tagged, dan lain-lain lagi.. apa keistemewaannya web site nie, ia merupakan satu laman web sosial yang dicipta oleh Malaysia sendiri taw... hebat jugak rakyat malaysia nie... huhu...

tapi apa yang kurang menarik nya disini, ia sama seperti facebook... just ada la tukar-tukar sikit.. kita tidak berapa nampak kelainan nya.... baik dari segi wall, comment, segalanya hampir sama dengan facebook...


lebih kurang begini la rupanya.. =)


hmm.... zairie nak cerita banyak-banyak pun, korang dah tahu dah semua function dia... apa yang harus korang buat, kita sign up la.. sokong apa yang dilakukan oleh rakyat malaysia... kalau kita tak sokong siapa lagi nak sokong??? oerang nepal???? lagi a... huhu...

ok lah... kalau korang  berminat, korang leh click disini untuk sign up....

jgn lupa add zairie k... =)

salam...