HuzairieHusinBlog: ::PUSAT BOWLING MID VALLEY - 3 SEBAB TAK PERLU PERGI -

Saturday, June 26, 2010

::PUSAT BOWLING MID VALLEY - 3 SEBAB TAK PERLU PERGI -

salam dari zairie...




tertarik dengan satu tempat bowling yang terletak dalam pusat membeli belah yang popular kat malaysia nie.. kat mana lagi kalo bukan Mid Valley... apa yang menarik nya pusat bowling kat sini sampai saya membuat entry pasal nie???? senang je.. pusat bowling yang gelap gelita.. kegelapan tanpa cahaya ... hehehe...

siapa yang selalu pergi kat kat mid valley memang la dah lali dengan situasi begini.. bagaimana jika yang datang tu dari south africa?? mesti dorang pelik... takda elektrik ke tempat nie... hmmm.. nie mesti jimat kos nie... patot la kaya... hehe...


sebab pertama tak perlu pergi :

sapa yang kali pertama pergi memang terkejut.... gelap... kalau siapa yang berkuarga trigin nak pergi main boling kat sini baik tak payah pergi... bukan ape.. nanti kalo anak die hilang jenuh nak cari.. teraba-raba... silap raba kena lempang la... oooppppzzzz...... hehehe....



gelap kan??? apa yang korang nampak??? hehe




sebab ke-2 tak perlu pergi :

ok... barang siapa yang slalu datang mid valley nie ngan awek yang cun melecun baik tak perlu pergi men bowling... baik gi tengok wayang ke.. karoke ke.. makan2 ke... wat la apa yang patot.. huhu.. bayangkan la... camne kalo boyfren die dok asyik pegang tangan awek die, pastu lepas tangan jap.... kata nya nak ikat tali kasut.. hehe... pastu pegang balik tangan awek die... ok la.. romantik dan sayang pada awek die... persoalannya, camne kalo boyfren die tersilap pegang tangan awek orang lain... dah la silap pegang tangan... pastu awek yang tu cun habis la... kira cair la... hehe... hm.. tak pasal2 clash or gaduh besar lak nanti... hahaha....







sebab ke-3 tak perlu pergi :

yang sebab nie untuk khas yang pakar men bowling... ok.. korang men kat ampang superbowl ke, wangsa walk ke mana2 je la... slalu men tempat cerah.. tempat yang pasang sportlight la.. terang habis la... hehe... pastu, membe ajak men kat mid la... ajak nak fight la tu... ok deal... trima.. kul 10 pg kat mid... dengan bangga nya tarik beg bowling masuk ke dalam tempat bowling... pakai kasut.... nak baling da nie... satu hal pulak.... kawan tu la rabun.. x nampak... aduh... leh kalah nie... malu nie.. hehe...asal baling je, ke longkang... baling je longkang... longkang pon dah bosan da... huhu.... so, kalo korang perasaan kat mid nie, kurang pengajur wat tourment.. coz takot xde feedback...



bang.. nampak ke pin tue... =)




Ok lah... siapa yang teringin nak datang melawat pusat bowling nie dan shoping2 kat mid valley nie, ley la kaji peta nie.. hehe...



tak nampak??? buat la bg nampak.. =)


ok lah... mungkin nie salah satu keistimewaan pusat boling kat mid valley nie... tarikan die... tanpa cahaya.. sekali tengok dah macam disko pon ada juga... hehe.... selamat berjalan2... cuti2 malaysia... hehe