HuzairieHusinBlog: July 2010

Thursday, July 29, 2010

GOOGLE CHROME SEMAKIN MERIAH

salam dari zairie

firstly, maaf sebab sudah lama tidak berupdate... berkongsi ilmu.. bertukar pendapat.... bukan niat di hati tak nak update... story tu ada... cuma... muhasabah diri... mencari hala tuju blog.. sama la macam akak dahlia kita... :D .. bercakap pasal sis kita nie.. baru zairie perasan dia dah tukar kulit.. cantik jugak la... tapi bagi zairie, kulit yang lama lagi cantik... meriah sikit :D




ok.. berbalik kepada tajuk utama kita.. pasal google chrome nie.. sebelum ni zairie pernah buat entry pasal crome nie.. itu pasal kelebihan chrome nie la... tapi, bila bukak internet tadi, baru perasaan pasal chrome nie... dia dah buat perubahan sikit... rasa nya semua user chrome mereka dah tahu kot pasal nie... 




chrome kali nie tak banyak sangat perubahan.. semua sama sahaja... cuma kali ni, mereka nie kasi meriahkan sikit la homepage google tue... leh letak background... :D





home page lama.. agak membosankan sikit la :D



wajah baru chrome



nampakkan perubahan pada chrome..??? setakat nie, yang tu je la yang zairie perasaan...  ok.. pasal background, korang leh pilih... sama ada yang dah sedia ada.. mahupun korang korang upload dari lappy korang... kira korang leh letak gambar korang semua la... memang menarik...








kalau krang nak change background, dekat bawah penjuru kiri, kat situ dia ada tulisan "change background".. mesti jumpa punya lah... 


ok lah.. kepada yang masih belum mencuba, boleh mencuba... tak salah jika kita mencipta sesuatu yang baru.. pengalaman...


kalau berminat.. boleh la download disini...


selamat mencuba :D




»»  BACA SELANJUTNYA...

Tuesday, July 27, 2010

BIARLAH KALI INI ZAIRIE TIDAK ADA KEPALA..

Salam dari zairie


semua sihat...??? alhamdulillah... kalau tak sihat, camne leh tersesat kat blog zairie nie.. hehe... oopppssszzz.... jap jap... ada yang tak kene la ngan tajuk entry zairie nie... " biarlah kali ini zairie tidak ada kepala " ....... bahaya betul tittle nie.. hehe








sebenarnya gambar nie tiada
 kene mengena pun ngan entry
 nie.. hehe






bukan lah kepala ke, apa ke... yang zairie maksudkan ialah header zairie nie ha... korang mesti perasan kan??? mana tak perasaan nyer... masuk masuk jer dah nampak... nampak tambah pelik... hari tu header lain, hari ini header len... buang terbiat apa mamat nie.. ohho...






ok... sebenar nya, bukan zairie suka suka seronok nak tukar header tiap tiap hari... kadang kadang ia melambangkan blogger itu sendiri.. seorang yang tidak ada pendirian... zairie bukan nak kata zairie tiada pendirian.. tetapi... ada la sebab nya... nak tahu sebab nyer...??? ohho.. ahaks....




ok... sebelum nie, zairie ada buat satu header nie... gambar perempuan seksi kot... pastu tukar atas sebab tertentu... so, zairie buat lak header ringkas... gambar kat tepi pantai ada botol ngan papan kot... sekejap je pakai.. tak sampai 1 hari... pastu tukar lagi header... gambar conan ngan tulisan berbelit belit... huhuhuhu......




sebelum tu, zairie ada wat satu entry... mintak pendapat korang mengenai header zairie... macam-macam komen yang zairie terima... baik positif mahupun negatif... tak kisah la tu sume... yang penting zairie anggap ini semua kritikan yan membina... terima kasih banyak banyak siapa yang memberi pandagan dan pendapat... zairie amat menghargai nya... korang leh la baca komen-komen mereka disini...


ok lah... header nie zairie puas ati... tidak ada gambar pape pun... just tulisan sahaja... zairie nampak ringkas dan tidak menyakitkan mata... huhu... lebih kurang macam header ben la.. ringkas dan penuih makna... hehe....




p/s : maaf la... tak tahu apa imput yang korang dapat daripada entry luahan hati dan dedikasi nie... nanti kalau ada information terbaru, zairie bagi tahu k....


p/s: entry ini adalah luahan hati seorang penulis sahaja... so, gambar tak perlu letak la yer.. hehe... lagi pun tak tahu nak letak pic ape.. huhu




salam syaaban dari zairie :D
»»  BACA SELANJUTNYA...

Monday, July 26, 2010

NISFU SYABAN -MALAM PENUH BERMAKNA-

Salam dari zairie...

seperti yang kita ketahui beberapa jam saja lagi maka akan tiba lah malam nisfu syaban. 15 syaban tahun hijrah. seperti yang kita ketahu, malam ini adalah merupakan malam yang penting dimana, amalan abik buruk kita akan dibawa naik oleh para malaikat untuk ditukar dengan lebaran amalan yang berlalu setelah setahun berlalu...


persoalan nya.. adakah kita tahu apa itu nisfu syaban???? adakah kita sekadar mengetahui bahawa syaban ini merupakan salah satu bulan dalam kalendar islam? 






nifsu dalam bahasa arab bermaksud setengah. nisfu syaban bererti setengah bulan syaban. malam nisfu syaban adalah malam ke-15 syaban dan siangnya 14hb syaban. Malam Nisfu Syaaban merupakan malam yang penuh berkat dan rahmat selepas malam Lailatul qadr. Saiyidatina Aisyah r.a. meriwayatkan bahawa Nabi saw tidak tidur pada malam itu sebagaimana yg tersebut dalam sebuah hadis yg diriwayatkan oleh Imam Al-Baihaqi r.a:


" rasululallah s.a.w  telah bangun pada malam (Nisfu Syaaban) dan bersembahyang dan sungguh lama sujudnya sehingga aku fikir beliau telah wafat. Apabila aku melihat demikian aku mencuit ibu jari kaki Baginda saw dan bergerak. Kemudian aku kembali dan aku dengar Baginda saw berkata dlm sujudnya, “Ya Allah aku pohonkan kemaafanMu daripada apa yg akan diturunkan dan aku pohonkan keredhaanMu daripada kemurkaanMu dan aku berlindung kpdMu daripadaMu. Aku tidak dpt menghitung pujian terhadapMu seperti kamu memuji diriMu sendiri. "


antara fadhilat nisfu syaban ini 
  1. kita digalakkan membaca yasin sebanyak 3 kali
  2. mengadakan qiamullai
  3. berpuasa di siang hari


semasa zairie mencari maklumat berkenaan nisfu syaban ini, zairie tertarik dengan satu blog ini.. dia kata..




" jangan terlalu taksub dengan malam nisfu syaban "



bila sudah baca huraian dia memang ada betul juga... zairie cuba rumuskan apa yang beliau sampaikan di blog nya.....


  1. bacaan yasin yang dibaca tergesa-gesa
  2. doa antara bacaan yasin malam nisfu syaban


baiklah.. kalau korang nak baca dengan lebih lajut, korang leh click disini..


oklah.. semoga hari esok akan membuatkan kita lebih bertaqwa kepada yang maha mencipta... salam dari zairie...



p/s : sharing is caring :D




»»  BACA SELANJUTNYA...

Sunday, July 25, 2010

OH! TIDAK... KENAPA ZAIRIE TUKAR HEADER LAGI??

Salam dari zairie...




mula-mula nak tanya... korang ada perasaan tak apa yang lain pada blog zairie???? oh yes... semestinya header zari... tukar lagi.... hmmm.... tapi kenapa ya zairie tukar???? ok.. nanti zairie bagi tahu k... sementara tu, korang layan la dulu intro zairie nie.. ahaks...




rela.. jangan pening2.. :D




ok....  mula-mula zairie nak tanay korang apa pendapat korang tentang header zairie yang lama nie??? 








adakah ia :
  1. nampak sakit mata apabila melihat?
  2. mengidentitikan blogger itu sendiri?
  3. seperti website porno???


ok... mungkin kesemua persoalan diatas merupakan sebab mengapa zairie menukar header nie... ada yang tak senang melihat pic wanita tue... bagi zairie its simple and nice... mungkin bagi blogger wanita, ia akan membuat kan sedikit ketidaksenangan pada diri mereka....


zairie ada menerima mesej daripada kotak jerik zairie... mesaj nye datang daripada nero nadia... untuk menerjah blog beliau, anda boleh click disini..

dia ada meinggalkan mesaj seperti berikut :









blog zairie macam site porno ker??? hehe... rase nya bukan blog porno.. tetapi header kot yang macam porno.... tak kesah la macam aper pun.. tak kesah.. yang penting zairie ambek posotif benda-benda macam nie.. maybe ada betul apa yang dia katakan.... papepon.. terima kasih atas teguran anda... :D



so,  zairie mengambil keputusan yang drastik untuk menukar terus dengan serta merta header nie.. tukar dengan header lain.... so, wat masa nie, inilah header yang zairie akan pakai....







ok.. header kali ni macam maner???? ada nampak macam porno??? kalau ada, zairie akan tukar lagi... tapi bukan sekarang la.. nanti zairie tukar.. letih nak mengedit... nie bukan wat dengan kadar yg cepat... dalam 10 minit jer.. huhuhu....


ok lah... pape pun, zairie nak ucapkan thanks kat korang suma yang menyokong zairie selama nie.. tanpa sokongan korang, maybe zairie tak mampu berblog sampai ke tahap sekarang nie... thanks a lots....


salam :)




»»  BACA SELANJUTNYA...

Saturday, July 24, 2010

HARI INI MEREKA SUDAH TIDAK SEGAN LAGI - KHAS UNTUK WANITA -

salam dari zairie..


tadi time tengok tengok kat tv 3 nie, kua lak pulak iklan tuala wanita nie... yuna dan adibah noor nie... wah... dah jadi duta lak dorang nie... masyuk.... dorang nie dapat jadi duta untuk tuala wanita jenama libresse... 





LUNA DAN LIBRESSE




bukan nak cerita pasal dorang nie dapat jadi duta tuala wanita nie.. tapi nak cerita perbezaan dulu dan sekarang.. maksud nya dari segi pemikiran kita.. kalau dulu tuala wanita nie ibarat satu barang yang paling berbahaya jika ditunjukkan pada umum...

.

ingat satu kisah member cerita kat zairie... dulu time dia kecik-kecik dulu (sekarang dah besar  :D ), kalau kakak dia suh beli benda alah nie, mesti kakak die pesan,  " jangan lupa bungkus ngan surat khabar.... "



apa kes nyer kena bungkus ngan surat khabar... kalau bawak camtu tak boleh ker?? perlu ke malu??? sekarang nie relax jer zairie tengok orang perempuan nie bawak ke hulu ke hilir dengan selamba nya... takda pun bungkus menbungkus??? :D


Sekarang nie dah macam2 macam jenis dah tuala wanita nie... siap dah boleh wat video promote lagi.. kalau dulu, susah nak ada... maybe time tu semua segan nak wat aksi yang pengarah tu nak...


ok.. korang tengok la video yang zairie upload nie.. yuna dan adibah noor nie memang bagus,. tak berfikiran negative... hehehe...


sama-sama lah kita layan video yang gempak dan lucu nie.. ahaks :D



VIDEO YUNA & LIBRESSE

video



VIDEO ADIBAH NOOR & LIBRESSE

video




Ok...  korang dah tengok kan dua video yang zairie upload??? apa pendapat korang???  pendapat zairie, sekarang nie orang kita dah open minded.. dah tak kesah... orang kata.. kalau kita malu atau segan, memang kita susah nak maju...



satu perkara lagi... korang kenal kan ngan danny x-factor nie??? dia pun salah seorang duta tuala wanita.. tetapi bukan untuk libresse.. tapi dengan she kalau tak silap.. kalau silap sori la yer..... :D


Ok lah... apa yang zairie nak sampai kan kat sini, tahap pemikiran kita dah maju dan berkembang.. kesimpulannya, kita jangan la segan nak melakukan sesuatu perkara tu... kan???


salam :D
»»  BACA SELANJUTNYA...

SIAPAKAH PENGANTI PAUL THE OCTOPUS FIFA WORLD CUP 2014?

Salam dari zairie...


hari nie nak zairie nak gosip-gosip sikit pasal dunia... haha.. takde lah... merepek je.. ok ok.. berbalik kepada tajuk entry yang begitu panjang.. tak tahu kenapa akhir akhir nie asyik nak tulis tajuk yang panjang tahap cecah lantai je.. huhu.... bia la.. tajuk tak berapa penting sangat. yang penting isi yang terkandung dalam tajuk tu... ye tak?? hehehe




ok... world cup 2010 pun dah abes.. kita pun dah tahu yang german yang kita sokong dah kalah ngan spain.. dapat tempat ke-3.. spain.... BRAVO..!!!! winner of world cup 2010.. huhu...




korang mesti penah dengar nama " paul the octopus " kan??? ahli nujum bola sepak.. kepada kaki nombor ekor, tak perlu la jumpa dia.. kurafat jer.. hehe... ok... korang pun tahu kan yang 2014 nie, world cup main kat brazil.. kira brazil tuan rumah la... hehe....




persoalannya... adakah si sotong nie akan menyambung kontrak dia menilik juara perlawanan atau dia nak bersara dari arena bola sepak nie.. tiada siapa yang tahu... huhuhu...








tapi.. pernah tak korang terfikir.. kalau tiada paul nie 2014, maka confirm ada haiwan lain yang akan ganti sotong nie.. agak-agaknya haiwan apa la yang akan muncul lak lepas nie... fuh.... jenuh satu dunia fikir... leh pening di buatnya.. hehe....




untuk mengatasi masalah yang timbul ni, zairie telah membuat satu poll tentang haiwan apa yang layak untuk ganti paul the octopus nie... sama-sama lah kita undi yer....


jangan lupa tunai kan tanggung jawab anda.. ahaks :D (dah macam pilihanraya dah.. hehe)




Get your own Poll!





terima kasih kerana mengundi... keputusan penuh zairie akan umumkan esok k... arigato... :D

»»  BACA SELANJUTNYA...

Friday, July 23, 2010

BARU ZAIRIE TAHU SPONGEBOB PUN ADA " SPONGEPEDIA "

Salam dari zairie...


sebut je nama span kuning nie semua tahu... tanya la budak mana pun.. budak baru lahir pun kompem... kompem dia tak tahu.. haha.. ok ok... bercerita pasal spongebob ni memang tak habis.. boleh kata semua orang tengok... dengan karakter dia yang sengal tu.. patrick tu jangan cakap la dia punya sengal... dengan gelagat dia... memang tak kering gusi...




ok... kita selalu layan kartun spongebob nie kan??? tapi... kita tahu tak yang spongebob nie pun ada spongepedia jugak taw... ala... sebijik macam wikipedia la.. tapi nie versi spongebob punya la... percaya atau tidak??? percayalah... hehe





macam wikipedia kan??? hehe




benda nie  pun zairie jumpa time zairie godek-godek kat google tu... ingat benda apa la spongepedia nie... bila bukak jer... pergghhhhh.... memang tak percaya... kartun kartun cam altroman ke, dragon ball ke, dorang pun takda pedia dorang sendiri... tapi kredit habis la kat pengasas spongebob nie.. dia cuba nak bagi semua peminat tahu asal usul cerita nie... senang cerita apa yang berkaitan dengan cerita sponebob nie, semua ada... korang pandai la godek godek..






ok... dalam wiki spongebob nie, dia ada cerita sedikit perkara-perkara berikut :









  1. watak-watak utama dan sampingan

          contohnya sperti ni.. watak utama



        2.   lagu lagu spongebob


baru zairie tahu banyak jugak lagu spone bob nie.. hehe




     3.   makanan di bikini bottom








ok lah... nanti kalau cerita panjang-pajang nanti. blog zairie lak jadi wiki... hehe.. so, kalau anda semua berminat nak singgah spongepedia nie... korang boleh la click






OK... selamat melawat spongepedia.. banyak ilmu pasal spongebob nie korang akan dapat.. kalau korang tak percaya... kalau tak percaya tak leh wat pa la... hehehe...



ok... salam :D


»»  BACA SELANJUTNYA...

Thursday, July 22, 2010

KEHDUPAN AKU BERUBAH KERANA CAFE WORLD

Salam dari zairie...


cafe world oh cafe world... memang world la... ( dah macam trade mark mawi dah..) hehe.... tahu kenapa semenjak dua menjak nie asal bukak facebook je, bukan nak reply komen ke, apa ke.... perkara pertama yang wat, bukak cafe.... kira bukak kedai la.. biasa la... orang dah jadi tauke kan... suka hati je bila nak bukak kedai.. kadang-kadang bukak kedai tengah malam pon jadi... masalahnya, zairie bukak cafe tengah malam ada jugak tu orang datang... lapar sungguh mereka nie... hahaa





~ CAFE WORLD ~



hmm.... nie semua salah kawan-kawan zairie... asal borak je, mesti ada yang terselit nama cafe world nie... tak tahu la apa yang best nya benda alah nie... betul la kata orang tua-tua...


" tak kenal maka tak cinta "



zairie memang setuju sangat... bila zairie dah try cuba... memang terasa kegilaan dia.... hebohkan la jugak kat member-member yang zairie nie newbie dalam arena per"cafe"an nie... hahaha....
dorang yeye je suruh jadi jiran... yela... ingat kita kat lua je kena hidup berjiran??? kan dalam cafe world pun kena ada jiran gak... entah la... dorang kata ada jiran nie cam kita nyer staff la... kira pekerja  kita la.. lagi ramai pekerja kita, lagi cepat maju cafe kita... leh bukak restoran terus... hahaha



cafe baru bukak... kecik jew.. huhu

tengok la.. baru seorang je jiran zairie... sekarang nie susah nak cari pekerja.. dorang pilih sangat kerja...  kerja kerja kat cafe nie bukan nak... kome nie... makan pun free.. keje jela... jadi jiran zairie... hehehe...




ok lah..nanti kalau lagi lama zairie menulis, lagi panjang la entry nie.. dah rasa cam tempat meluahkan perasaan dah.. hahaha....

ok... kalau korang pemain cafe world jugak, jangan lupa k, add zairie jd jiran korang... zairie kn tolong korang keje... hahahaa....

salam :D



»»  BACA SELANJUTNYA...

Wednesday, July 21, 2010

ZAIRIE LEBIH SUKA KALAU KORANG GUNA SHOUT MIX

Salam dari zairie..

seronok nya berblogging hari ni.. sebab relax sikit.. tak ada benda apa nak buat.. just duduk depan laptop mengadap blog...  ok lah.. nak cerita pasal shoutmix dan cbox nie... lagi pun sebelum nie ramai jugak blogger yang buat cerita pasal box nie.. ada yang wat pasal cmix vs cbox la.. macam macam la.. kalau korang perasaan la.. hehe








entry kali nie bukan lah merujuk kepada perbandingan semata mata.. tetapi bagi zairie, zairie cuma meluahkan pendapat mengenai " kotak jerit " yang selalu ada kat blog.. leh kata hampir kesemua bloggers pakai kotak jerit nie... tapi dalam blog zairie, zairie pakai shout mix...

so, tu lah yang zairie nak cakap.. bukan lah entry ketidakpuasan hati, tetapi rasenya memang tak puas ati pun.. haha.... ok.... mula-mula biar lah zairie perkenalkan dahulu camna bentuk shout mix, dan camna bentuk shout box.....





SHOUT MIX





SHOUT BOX





Ok korang perasaan tak persamaan antara kedua dua kotak jerit nie??? ya... dua dua untuk tinggalkan jejak bloggers yang datang... tapi the problem is :

  1. shout mix.  --->   pada nama dan web site memang dah ada dah nama kita dan url blog kita
  2. shout box  ----> nama dan url korang kena isi sendiri.. memang tiada.. isi, ada la jejak



so, persoalan nya, kat situ lah yang zairie tidak puas ati nya.. leceh nak tulis benda yang sama tiap-tiap kali... letih teman nie.. huhuhu....... sebab tu la zairie suka kalo bloggers pakai shout mix nie...


ok... pasal hout mix jugak.... sebelum nie, zairie ada wat tutorial cara nak pasang atau tambah icon smiley pada kotak jerit korang... untuk melihat entry tersebut, korang leh la clik DISINI

korang leh wat atau tambah icon yang korang suka masukkan dalam kotak jerit korang... kat situ, zairie ada bagi tahu step step dia... korang follow je.. pasti boleh nya... zairie tak buat sebab zairie tak berapa gemar sangat.. hehe


ok lah... ia cuma sekadar luahan semata mata.. terpulang kepada individu tu nak wat camna pun.. shout box, shout mix, dua dua ada kelebihan... fungsi yang sama.... ok lah....



kalau korang berminat nak pakai shout mix nie, korang boleh gi ke website dia... atau korang click je DISINI
Zairie kan bawa korang terus ker web page shout mix... hehehe...

salam.. :D






»»  BACA SELANJUTNYA...

Tuesday, July 20, 2010

JOM LAYAN ANIME CRAZY

Salam dari zairie

teringat kembali zaman kanak-kanak dulu.. zaman yang penuh dengan kenakalan... zaman kanak-kanak nie la best nyer layan cerita kartun-kartun nie.. tambah lak masa tu tengah hot cerita dragon ball nie.. memang gila la dibuatnya.. sangat berpengaruh Goku nie. hehe... ok.. bukan nak cerita hal zairie masa budak-budak dulu, tapi nak cerita pasal satu laman web nie.. korang msti dah tahu nye la.. :D








sudah pasti yang kaki cerita kartun nie memang dorang dah tahu da web site mane yang ada citer nie.. tapi, yang baru-baru or sekadar nak layan gitu-gitu je, aku suggest kan kat korang satu web nie.. web nie, memang 100% kartun... cakap je nak kartun.. kartun sebelum masihi, selepas masihi... pasti ada nya... korang juz search je kat box tu.. keluar la die.. :D












kalau korang berminat nak layan cerita-cerita kartun yang popular cam naruta, dragon ball, conan dan banyak lagi la, korang leh layan click link di bawak nie..






»»  BACA SELANJUTNYA...

JOE COLE SAH MILIK LIVERPOOL

salam dari zairie...


itulah yang zairie dengar kat radio tadi.. joe cole memang dah sah pergi liverpool. pemain tengah england dan bekas pemain chelsea ni, telah bersetuju untuk berpindah ke liverpool selepas chelsea tidak mahu lagi sambung kontrak joe cole nie... kesian lak die... yang lebih kesian nya bila perpindahan joe cole nie adalah perpindahan secara PERCUMA...!!!! tak percaya??? percayalah... memang free... seposen pun liverpool tak bayar kat chelsea.. :D


joe cole akan meninggalkan chelsea musim panas nie


dengar kata, pihak liverpool telah bersetuju  nak bayar gaji joe cole nie  90,000 pound seminggu.... giler la.. seminggu tu.. aku berblog pon, xde dapat duit sebanyak tu.. huhu.. pengurus baru liverpool, Roy hodgson apabila die membuat kenyataan berani mati  bahawa season nie, roy nie nak liverpool dibarisi pemain star... ai... liverpool tak cukup star lagi ke?? huhuu


cole dijangka akan memakai jersi bernombor 7.




biodata joe cole:



nama penuh    : joe cole
tarikh lahir      :08/11/1981
tempat lahir    : london, england
tinggi              : 175cm
berat               :70kg
umur               : 28 tahun
posisi              : tengah





»»  BACA SELANJUTNYA...

Friday, July 16, 2010

AON TAJA MANCHESTER UNITED 80MILION!

salam dari zairie...

tak tahu  nape sejak dua menjak nie terasa cam busy je memanjang.. tapi yang pelik nya, tak tahulak apa yang busy nie.. ok.. kali nak cerita pasal bola lg.. bukan world cup.. world cup dah abes da.. nak kena tunggu 4 tahun lagi.. kali ini world cup di brazil... ok lah... nak cerita pasal kelab bola sepak... kan season nak mula da..

ok... korang ingat tak dulu kelab MU ditaja oleh siapa?? ya... AIG.. tapi season nie, AIG dah tak sponsor lagi dah.. kalau tak silap aku AIG telah mengalami kerugian besar pada krisis global ekonomi....





ya... inilah baju MU yang terbaru.. masih merah lagi... AON penaja dorang.. dengar cerita, syarikat AON nie taja dorang sebanyak 80 milion..! waw.. banyak tu... giler kaya AON nie... tapi.. yang aku tak berminat nya, corak baju dia.. napa rase macam kurang smart ha???



smart ker??? boleh la dari takda jersey :D

AON akan menaja dorang untuk season 2010/2011 nie... so, sepanjang season nie, korang tgk la jersey nie puas-puas.. mane tahu season depan dah tukar sponsor ke... huhu

ok... ni zairie ada attached skali new jersey dari kelab-kelab lain...


ARSENAL



CHELSEA





BAYERN MUNICH


REAL MADRID




P/S : aku rasa baju real madrid paling smart.. jelez aku... huhuhu





»»  BACA SELANJUTNYA...

Thursday, July 15, 2010

DOWNLOAD LAGU KEGEMARAN ANDA DI DULU KINI MP3

Salam dari zairie...

maaf kepada kawan-kawan semua sebab dah lama tk update.. dah lama tak blogwalking.. dan dah lama tak komen-komen blog korang... hehe.. bukan malas ke apa ke.. sebab zairie dah wat satu blog baru..!!! bukan blog gosip-gosip ke apa... tapi blog untuk nak download lagu-lagu.. walaupun dah ramai bloggers wat blog camnie, tapi zairie nak wat gak..... bukan apa.. untuk memudahkan kawan-kawan dan juga zairie sendiri nak download... tak perlu search kat mana-mana dah.. zairie dah sort lagu by zaman da.. dari zaman 90an sampai la wat masa nie...






blog nie pun baru je zairie buta.. ada la lam 3 hari nie... memang penat... nak pilih lagu.. pastu nak cari lagu lak.. memang kena bersengkang mata... terpaksa berkorban masa dan tenaga.. hehe...

dalam blog nie, zairie ada wat sedikit la pertambahan... dari segi like page facebook...

jka singgah tu, like la sekali ye. :D

selalu nya dorang akan tinggal kan jejak kat shout box kan..?? kat situ la nak tanye, kat situ la nak gosip-gosip... hehe... so, zairie ada tambah sikit form box untuk korang nak tanya apa-apa... korang nak mintak lagu ke.. apa ke.... korng juz fill in the blank je.. nanti zairie usahakan cari lagu yang korang mintak tu...



apa yang korang perlu buat, krang juz tulis nama korang, untuk zairie bagi credit sebab request lagu, nama penyanyi dan keterangan... keterangan yang zairie maksud ialah dari segi lagu apa yang korang nak cari....



ok... yang nie lak list lagu yang ada dalam blog ni... baru sikit... zairie akan update dari masa ke semasa.. memang memakan masa sikit.. hope korang sabar dlu k... zairie akan buat blog nie macam gudang lagu nye.. janji.. :D

ok lah... zairie akan update lagu-lagu dari masa ke semasa... zairie akan lakukan yang terbaik untuk kepuasan korang... :)

nak melawat dan download sekali??? boleh ke

x
x
x
x
x
x
V



Kerjasama anda semua amatlah saya hargai... terima kasih kerana menyokong.. :D




»»  BACA SELANJUTNYA...