HuzairieHusinBlog: AON TAJA MANCHESTER UNITED 80MILION!

Friday, July 16, 2010

AON TAJA MANCHESTER UNITED 80MILION!

salam dari zairie...

tak tahu  nape sejak dua menjak nie terasa cam busy je memanjang.. tapi yang pelik nya, tak tahulak apa yang busy nie.. ok.. kali nak cerita pasal bola lg.. bukan world cup.. world cup dah abes da.. nak kena tunggu 4 tahun lagi.. kali ini world cup di brazil... ok lah... nak cerita pasal kelab bola sepak... kan season nak mula da..

ok... korang ingat tak dulu kelab MU ditaja oleh siapa?? ya... AIG.. tapi season nie, AIG dah tak sponsor lagi dah.. kalau tak silap aku AIG telah mengalami kerugian besar pada krisis global ekonomi....





ya... inilah baju MU yang terbaru.. masih merah lagi... AON penaja dorang.. dengar cerita, syarikat AON nie taja dorang sebanyak 80 milion..! waw.. banyak tu... giler kaya AON nie... tapi.. yang aku tak berminat nya, corak baju dia.. napa rase macam kurang smart ha???



smart ker??? boleh la dari takda jersey :D

AON akan menaja dorang untuk season 2010/2011 nie... so, sepanjang season nie, korang tgk la jersey nie puas-puas.. mane tahu season depan dah tukar sponsor ke... huhu

ok... ni zairie ada attached skali new jersey dari kelab-kelab lain...


ARSENAL



CHELSEA





BAYERN MUNICH


REAL MADRID




P/S : aku rasa baju real madrid paling smart.. jelez aku... huhuhu