HuzairieHusinBlog: ::APABILA BINTANG TIDAK LAGI BINTANG...

Thursday, July 1, 2010

::APABILA BINTANG TIDAK LAGI BINTANG...

salam dari zairie...

hmm.... apa sudah jadi dengan bintang-bintang terbaik dunia.... superstar2 bola macam hidup tak hidup je atas padang.... main macam nak tak nak je main... maybe dorang letih kot training... haha..

eh?? jap.. sape dia bintang2 tue?? lets we see....



- KAKA -

Kaka antara pemain kurang menyerlah


bintang brazil, kaka kurang menyerlah sejak kat pusingan peringkat kumpulan lagi.. aky pon tak tahu kenapa ngan mamat nie... aku tahu la dia ensem... tp, en.kaka nie lebih banyak mengumpul kad kuning daripada menjaringkan gol.... aku rasa dia tak da gol langsung... huhu



- ROONEY -

Sabar rooney.. jgn marah...


ini pulak bintang england dan manchester united.... hm... apa dah jadi dah rooney???? u are not score goal for the england... memang ketara sekali mutu permainan dia ni.. nampak sumua tak menjadi... englad hampir2 tersingkir dari kelompok 16 negara terbaik dunia... tapi aku still tak paham kat en.kapello nie... apahal ko x nak masukkan brader chrunch ha???? kesian die x dapat tentang jabulani... haha




- MESSI -

messi relax je main.. 
sape x kenal abang messi nie.. kat iklan astro dia ada.. iklan keropok lays tue pun dia ada.. iklan maxis pon dia ada jugak.. tak kenal tak tahu la... haha... messi ini anak emas maradona... kire en.maradona syg dia nie lebih la.. haha..
messi pada pendapat aku dia main bagus... banyak membuat hantaran kat kawan2 dia.. banyak assist... tp, dah nak abes da piala dunia nie, sebiji gol pon x da... ayuh messi.. jgn bg malu astro... aik??? nape astro ??? =)



- RONALDO -


wajah pemain yg kecewa.. relax do...


waw.!!!! bintang termahal dunia pon tak perform jgk..... memang world cup tahun ni banyak kejutan... abes duit real madrid beli dia dengan  harga dkt 90 juta uero... hehe... dia pon aku nampak gagal bermain dengan cemerlang..tak macam seperti dia bermain kat MU.. hebat giler...
tp dia nie ada la jugak score 1 gol.. tu pon aku rasa cam nasib je.. hahaha....




takpe lah.. bola itu kan bulat.. mana ada bola petak... macam macam leh jadi... kadang kita di atas.. kadang kita kan atas lagi.. tp ingat la.. bukan selalu kita di atas... k...

pape pon.... aku rase kena tabik spring dengan pemain german.. hebat dorang.. hehee


sekian..