HuzairieHusinBlog: ::BRAZIL VS NETHERLANDS - IBARAT FINAL - PART 3

Friday, July 2, 2010

::BRAZIL VS NETHERLANDS - IBARAT FINAL - PART 3

salam dari zairie....

waw..!!! game malam nie memang fight giler lah.... brazil vs netherlands tue... dah macam final dah aku tengok.. padahal baru je quater final.... patot nyer paling koman pon dorang jumpa time semi final pon ok la jgk... apa-apa pon kepada kedua dua pasukan nie, gud luck k.... bermain dengan semangat kesukanan.... comitted to the game.... dah macam iklan maxis dah... hehee


jangan korang tengok pukol 4 ptg lak.. nie waktu afrika k..
malam nie tak tengok memang rugi sikit la... sebab kedua dua team nie nak kena menang.. kalau kalah kecewa la... 4 tahun skali... hehe....






brazil aku tengok leh kata setiap kali world cup mesti dorang nie hampir2 nak masuk final... paling teruk pon masuk semi final... tahun nie tak tahu la camna.... kita tengok je la apa taktik dunga kali nie.. menjadi ke atau tak...




belanda lak antara pasukan yang mantap.. banyak juga lak player yang boleh diharap... contohnya cam van persie, sneijder, robben.. bayak lagi la.. leh kata semua star.. kalau ade rezeki dorang menang, menang la... 



p/s : ok lah.. jangan lupe k tengok game malam nie.. esk jerman lak... lagi fight.. hahaha


info

live : TV1, ASTRO ARENA, ASTRO ESPN 805
time : 10 pm
venue : Nelson Mandela Bay Stadium, Port Elizabeth, South Africa