HuzairieHusinBlog: DOWNLOAD LAGU KEGEMARAN ANDA DI DULU KINI MP3

Thursday, July 15, 2010

DOWNLOAD LAGU KEGEMARAN ANDA DI DULU KINI MP3

Salam dari zairie...

maaf kepada kawan-kawan semua sebab dah lama tk update.. dah lama tak blogwalking.. dan dah lama tak komen-komen blog korang... hehe.. bukan malas ke apa ke.. sebab zairie dah wat satu blog baru..!!! bukan blog gosip-gosip ke apa... tapi blog untuk nak download lagu-lagu.. walaupun dah ramai bloggers wat blog camnie, tapi zairie nak wat gak..... bukan apa.. untuk memudahkan kawan-kawan dan juga zairie sendiri nak download... tak perlu search kat mana-mana dah.. zairie dah sort lagu by zaman da.. dari zaman 90an sampai la wat masa nie...






blog nie pun baru je zairie buta.. ada la lam 3 hari nie... memang penat... nak pilih lagu.. pastu nak cari lagu lak.. memang kena bersengkang mata... terpaksa berkorban masa dan tenaga.. hehe...

dalam blog nie, zairie ada wat sedikit la pertambahan... dari segi like page facebook...

jka singgah tu, like la sekali ye. :D

selalu nya dorang akan tinggal kan jejak kat shout box kan..?? kat situ la nak tanye, kat situ la nak gosip-gosip... hehe... so, zairie ada tambah sikit form box untuk korang nak tanya apa-apa... korang nak mintak lagu ke.. apa ke.... korng juz fill in the blank je.. nanti zairie usahakan cari lagu yang korang mintak tu...



apa yang korang perlu buat, krang juz tulis nama korang, untuk zairie bagi credit sebab request lagu, nama penyanyi dan keterangan... keterangan yang zairie maksud ialah dari segi lagu apa yang korang nak cari....



ok... yang nie lak list lagu yang ada dalam blog ni... baru sikit... zairie akan update dari masa ke semasa.. memang memakan masa sikit.. hope korang sabar dlu k... zairie akan buat blog nie macam gudang lagu nye.. janji.. :D

ok lah... zairie akan update lagu-lagu dari masa ke semasa... zairie akan lakukan yang terbaik untuk kepuasan korang... :)

nak melawat dan download sekali??? boleh ke

x
x
x
x
x
x
V



Kerjasama anda semua amatlah saya hargai... terima kasih kerana menyokong.. :D