HuzairieHusinBlog: FIFA WORLD CUP 2010 - GERMANY VS SPAIN - EDISI MENYAYAT HATI -

Thursday, July 8, 2010

FIFA WORLD CUP 2010 - GERMANY VS SPAIN - EDISI MENYAYAT HATI -

Salam dari zairie...

aduh sedih nya aku rasa hari ini... apa sudah jadi germany.... ari tu bukan main lagi belasah argentina 4-0.. belasah england 4-1... tup-tup.. apa sudah jadi malam nie... jerman bermain agak teruk sekali... bukan nak kondem ke ape... tapi nampak sangat corak permainan jerman berbeza dari sebelumnya.. pasing tak sampai... shoot ntah kemana mana... dengan klose nya tak hidup.. yang podolski nya cam tak reti main je... huhu...




owh.. jerman.... sungguh bosan game malam td... dah la spain slalu serang  je... cuak betul aku bila kene serang... aku tengok, spain banyak men throw pass... long cross.. dan shoot dari jauh.... 

tapi itu lah bola sepak... kadang-kadang kita menang.. kadang2 kita pula yang kalah.. papepon taniah la kepada puyol yang menjaringkan gol ke final untuk spain pada minit ke-73 dengan menanduk... jerman untuk taniah jugak.. sebab boleh pergi sejauh nie dalam piala dunia....

dah la.. aku nak bersedih jap...







p/s : aku rasa jerman kena saiko la ngan spain nie... korang ingat tak yang sotong paul tue.. dia pilih spain.. tu yang player jerman tak dapat mengfokuskan permainan tue... 

kurang ajar punye sotong.....

sotong nie nak kene goreng nie.. berani die pilih spain...

ok lah.. jangan lupa tengok final lak... belanda lawan spain.. :D