HuzairieHusinBlog: :: GERMANY VS ARGENTINA - IBARAT FINAL - PART 4 -

Saturday, July 3, 2010

:: GERMANY VS ARGENTINA - IBARAT FINAL - PART 4 -

Salam dari zairie...

apa yang aku nak cakap sekarang nie..... BRAVO HOLLAND....!!!!!!!!! macam tak percaya je belanda boleh menang dengan juara bertahan... tengok tadi, brazil yang lebih banyak menyerang... dah la lam minit ke-10 dia dah score... cepat betul.... huhu... tp, kedua-dua pasukan nampak cam main bermati-matian jugak la.. tu yang sampai melo tu kene kat merah.. hehe.... pape pon.. taniah sekali lagi kepada belanda... kepada brazil, biasa la adat main bola.. ada menang.. ada kalah... k... =)

Taniah kepada Holland.. =)

ok... berbalik kepada tajuk kita... germany lawan argentina... fight kan??? dah macam final je aku tengok... padahal baru quater final... hehe... menang kalah soal ke dua.. yang penting, semagat bola itu ada.. kan??? lagi dorang nie pro.. tak kan dorang nak men cam kampung kan??? hehe

ni waktu africa k.. jgn tertipu lak.. =)

malam nie jangan lupa tengok k... kompem best gila.. ARGENTINA GERMANY tu... hehe



pasukan pilihan dunia dan zairie.. hehe
Germany setakat nie bermain dengan agak cemerlang la jugak.. corak permainan dorang pon dah nampak keserasian.. dorang banyak main shot passing, 1-2 dan try jarak jauh... memang respect la kat jurulatih dorang nie... rasenyer dah lama jugak la dia ngan skuad jerman nie.. 
berdepan dengan argentina bagi aku bukan satu lawan yang senang.. argentina banyak dibarisi player hebat2... hampir keseluruhannya lah.. jurulatih germany pernak cakap ...

" kami lebih suka bermain dengan pasukan yang hebat.. jika kami menang, kami menang dengan penuh bergaya... "

aku rasa ada betu jugak cakap dia.. myg kan kalau germany menang dengan malaysia.. mesti dia rasa macam tak berapa seronok sangat kemenangan tu kan..??? hehe... jap... mampukah malaysia lawan dengan german nie??? hehe



bakal lawan jerman nanti.. ARGENTINA...
Taniah kepada argentina kerana berjaya sampai ke tahap nie... aku ingat lg masa kat peringkat saringan.. argentina hampir-hampir tak dapat pergi ke africa.. hehe... tapi world cup tahun nie memang rezeki berpihal sikit pada dorang... hehe
lawan dorang kat quater final, germany... dua-dua team hebat.. memang maradona akan turunkan player dia yang terbaik la... hehe.. aku dengar kata lionel messi tak dapat main... bukan sebab die kena singkir ke ape.. sebab dia tengah demam sekarang nie.. cian kat messi.. dah la nie penggerak argentina.. camna kalau messi tak main pada malam nie... susah sikit la nak menang.. harap-harap messi main la... baru lah best sikit game.. hehe...

ok lah.. hope game esok memang fight gila.. kira tak boring la.. hehe.. 



MASA : 10.00 pm
LIVE : TV1. ASTRO ARENA, ASTRO ESPN 805



- COMMITED TO THE GAME -