HuzairieHusinBlog: GOOGLE CHROME SEMAKIN MERIAH

Thursday, July 29, 2010

GOOGLE CHROME SEMAKIN MERIAH

salam dari zairie

firstly, maaf sebab sudah lama tidak berupdate... berkongsi ilmu.. bertukar pendapat.... bukan niat di hati tak nak update... story tu ada... cuma... muhasabah diri... mencari hala tuju blog.. sama la macam akak dahlia kita... :D .. bercakap pasal sis kita nie.. baru zairie perasan dia dah tukar kulit.. cantik jugak la... tapi bagi zairie, kulit yang lama lagi cantik... meriah sikit :D




ok.. berbalik kepada tajuk utama kita.. pasal google chrome nie.. sebelum ni zairie pernah buat entry pasal crome nie.. itu pasal kelebihan chrome nie la... tapi, bila bukak internet tadi, baru perasaan pasal chrome nie... dia dah buat perubahan sikit... rasa nya semua user chrome mereka dah tahu kot pasal nie... 




chrome kali nie tak banyak sangat perubahan.. semua sama sahaja... cuma kali ni, mereka nie kasi meriahkan sikit la homepage google tue... leh letak background... :D





home page lama.. agak membosankan sikit la :D



wajah baru chrome



nampakkan perubahan pada chrome..??? setakat nie, yang tu je la yang zairie perasaan...  ok.. pasal background, korang leh pilih... sama ada yang dah sedia ada.. mahupun korang korang upload dari lappy korang... kira korang leh letak gambar korang semua la... memang menarik...








kalau krang nak change background, dekat bawah penjuru kiri, kat situ dia ada tulisan "change background".. mesti jumpa punya lah... 


ok lah.. kepada yang masih belum mencuba, boleh mencuba... tak salah jika kita mencipta sesuatu yang baru.. pengalaman...


kalau berminat.. boleh la download disini...


selamat mencuba :D