HuzairieHusinBlog: HARI INI MEREKA SUDAH TIDAK SEGAN LAGI - KHAS UNTUK WANITA -

Saturday, July 24, 2010

HARI INI MEREKA SUDAH TIDAK SEGAN LAGI - KHAS UNTUK WANITA -

salam dari zairie..


tadi time tengok tengok kat tv 3 nie, kua lak pulak iklan tuala wanita nie... yuna dan adibah noor nie... wah... dah jadi duta lak dorang nie... masyuk.... dorang nie dapat jadi duta untuk tuala wanita jenama libresse... 





LUNA DAN LIBRESSE




bukan nak cerita pasal dorang nie dapat jadi duta tuala wanita nie.. tapi nak cerita perbezaan dulu dan sekarang.. maksud nya dari segi pemikiran kita.. kalau dulu tuala wanita nie ibarat satu barang yang paling berbahaya jika ditunjukkan pada umum...

.

ingat satu kisah member cerita kat zairie... dulu time dia kecik-kecik dulu (sekarang dah besar  :D ), kalau kakak dia suh beli benda alah nie, mesti kakak die pesan,  " jangan lupa bungkus ngan surat khabar.... "



apa kes nyer kena bungkus ngan surat khabar... kalau bawak camtu tak boleh ker?? perlu ke malu??? sekarang nie relax jer zairie tengok orang perempuan nie bawak ke hulu ke hilir dengan selamba nya... takda pun bungkus menbungkus??? :D


Sekarang nie dah macam2 macam jenis dah tuala wanita nie... siap dah boleh wat video promote lagi.. kalau dulu, susah nak ada... maybe time tu semua segan nak wat aksi yang pengarah tu nak...


ok.. korang tengok la video yang zairie upload nie.. yuna dan adibah noor nie memang bagus,. tak berfikiran negative... hehehe...


sama-sama lah kita layan video yang gempak dan lucu nie.. ahaks :D



VIDEO YUNA & LIBRESSE




VIDEO ADIBAH NOOR & LIBRESSE





Ok...  korang dah tengok kan dua video yang zairie upload??? apa pendapat korang???  pendapat zairie, sekarang nie orang kita dah open minded.. dah tak kesah... orang kata.. kalau kita malu atau segan, memang kita susah nak maju...



satu perkara lagi... korang kenal kan ngan danny x-factor nie??? dia pun salah seorang duta tuala wanita.. tetapi bukan untuk libresse.. tapi dengan she kalau tak silap.. kalau silap sori la yer..... :D


Ok lah... apa yang zairie nak sampai kan kat sini, tahap pemikiran kita dah maju dan berkembang.. kesimpulannya, kita jangan la segan nak melakukan sesuatu perkara tu... kan???


salam :D