HuzairieHusinBlog: JOM LAYAN ANIME CRAZY

Tuesday, July 20, 2010

JOM LAYAN ANIME CRAZY

Salam dari zairie

teringat kembali zaman kanak-kanak dulu.. zaman yang penuh dengan kenakalan... zaman kanak-kanak nie la best nyer layan cerita kartun-kartun nie.. tambah lak masa tu tengah hot cerita dragon ball nie.. memang gila la dibuatnya.. sangat berpengaruh Goku nie. hehe... ok.. bukan nak cerita hal zairie masa budak-budak dulu, tapi nak cerita pasal satu laman web nie.. korang msti dah tahu nye la.. :D








sudah pasti yang kaki cerita kartun nie memang dorang dah tahu da web site mane yang ada citer nie.. tapi, yang baru-baru or sekadar nak layan gitu-gitu je, aku suggest kan kat korang satu web nie.. web nie, memang 100% kartun... cakap je nak kartun.. kartun sebelum masihi, selepas masihi... pasti ada nya... korang juz search je kat box tu.. keluar la die.. :D












kalau korang berminat nak layan cerita-cerita kartun yang popular cam naruta, dragon ball, conan dan banyak lagi la, korang leh layan click link di bawak nie..