HuzairieHusinBlog: ::JUARA MENTOR MUSIM KE-4 MOHD

Monday, July 5, 2010

::JUARA MENTOR MUSIM KE-4 MOHD

Salam dari zairie...

firstly aku nak ucapkan taniah la kat mohammad nie... protege kak ziana... aku respect la sama dengan kak ziana...kenapa aku nak respect kak ziana lak??? sebab sebelum ni kita tahu kan krisis yang melanda kak ziana nie.. yang dia buang protege dia... pasal apa ntah.. kalo tak silap aku pasal bekas protege dia tidak cukup bersedia nak wat konsert.. tu yang kak ziana hot tu... maka, muncul la mohd nie... macam hero lak... hero kan selalu kua lambat.. hahaha

credit to budley.com

final musim ke-4 tadi dilangsung kan di MBSA shah alam... ok la.. yang aku pelik nye.. dari konsert 1 hingga final, kat situ je.. wat la gempak sikit.. kat genting ke.. bukit jalil ke. hehe... tapi bukan aku nak cite pasal kat mana berlangsung.. kita cerita pasal juara mentor kita k... :D

kira best la kak ziana kita lepas nie.. mohd dah jadi juara.. habuan nya, kak ziana dan mohd dapat RM100 000.. banyak tue.. lepas nie boleh la wat lagu banyak2.. hehe...

tadi sempat jugak tengok mohd duet dengan fiq mentor.. juara mentor musim ke-2.. dah cam taw2 je.. juara mentor musim ke-2 duet dengan juara mentor musim ke-4.. hehe... lagu 3 malam tanpa bintang nampak kurang best sikit la.. tp bila dorang start nyayi lagu bujang senang.. memang best... aku pun terikut jugak nyayi... dorang nampak serasi.. lepas nie dorang ley la duet selalu.. hehe..

ok lah.. pape pon sekali lagi.. taniah kepada juara mentor kita, mohd izwan mohd nor (mohd) dan kak ziana... taniah.. :D

credit to tv 3

p/s : lepas nie siapa la pula juara sehati berdansa.. hehe..