HuzairieHusinBlog: KEHDUPAN AKU BERUBAH KERANA CAFE WORLD

Thursday, July 22, 2010

KEHDUPAN AKU BERUBAH KERANA CAFE WORLD

Salam dari zairie...


cafe world oh cafe world... memang world la... ( dah macam trade mark mawi dah..) hehe.... tahu kenapa semenjak dua menjak nie asal bukak facebook je, bukan nak reply komen ke, apa ke.... perkara pertama yang wat, bukak cafe.... kira bukak kedai la.. biasa la... orang dah jadi tauke kan... suka hati je bila nak bukak kedai.. kadang-kadang bukak kedai tengah malam pon jadi... masalahnya, zairie bukak cafe tengah malam ada jugak tu orang datang... lapar sungguh mereka nie... hahaa





~ CAFE WORLD ~



hmm.... nie semua salah kawan-kawan zairie... asal borak je, mesti ada yang terselit nama cafe world nie... tak tahu la apa yang best nya benda alah nie... betul la kata orang tua-tua...


" tak kenal maka tak cinta "



zairie memang setuju sangat... bila zairie dah try cuba... memang terasa kegilaan dia.... hebohkan la jugak kat member-member yang zairie nie newbie dalam arena per"cafe"an nie... hahaha....
dorang yeye je suruh jadi jiran... yela... ingat kita kat lua je kena hidup berjiran??? kan dalam cafe world pun kena ada jiran gak... entah la... dorang kata ada jiran nie cam kita nyer staff la... kira pekerja  kita la.. lagi ramai pekerja kita, lagi cepat maju cafe kita... leh bukak restoran terus... hahaha



cafe baru bukak... kecik jew.. huhu

tengok la.. baru seorang je jiran zairie... sekarang nie susah nak cari pekerja.. dorang pilih sangat kerja...  kerja kerja kat cafe nie bukan nak... kome nie... makan pun free.. keje jela... jadi jiran zairie... hehehe...




ok lah..nanti kalau lagi lama zairie menulis, lagi panjang la entry nie.. dah rasa cam tempat meluahkan perasaan dah.. hahaha....

ok... kalau korang pemain cafe world jugak, jangan lupa k, add zairie jd jiran korang... zairie kn tolong korang keje... hahahaa....

salam :D