HuzairieHusinBlog: OH! TIDAK... KENAPA ZAIRIE TUKAR HEADER LAGI??

Sunday, July 25, 2010

OH! TIDAK... KENAPA ZAIRIE TUKAR HEADER LAGI??

Salam dari zairie...




mula-mula nak tanya... korang ada perasaan tak apa yang lain pada blog zairie???? oh yes... semestinya header zari... tukar lagi.... hmmm.... tapi kenapa ya zairie tukar???? ok.. nanti zairie bagi tahu k... sementara tu, korang layan la dulu intro zairie nie.. ahaks...




rela.. jangan pening2.. :D




ok....  mula-mula zairie nak tanay korang apa pendapat korang tentang header zairie yang lama nie??? 








adakah ia :
  1. nampak sakit mata apabila melihat?
  2. mengidentitikan blogger itu sendiri?
  3. seperti website porno???


ok... mungkin kesemua persoalan diatas merupakan sebab mengapa zairie menukar header nie... ada yang tak senang melihat pic wanita tue... bagi zairie its simple and nice... mungkin bagi blogger wanita, ia akan membuat kan sedikit ketidaksenangan pada diri mereka....


zairie ada menerima mesej daripada kotak jerik zairie... mesaj nye datang daripada nero nadia... untuk menerjah blog beliau, anda boleh click disini..

dia ada meinggalkan mesaj seperti berikut :









blog zairie macam site porno ker??? hehe... rase nya bukan blog porno.. tetapi header kot yang macam porno.... tak kesah la macam aper pun.. tak kesah.. yang penting zairie ambek posotif benda-benda macam nie.. maybe ada betul apa yang dia katakan.... papepon.. terima kasih atas teguran anda... :D



so,  zairie mengambil keputusan yang drastik untuk menukar terus dengan serta merta header nie.. tukar dengan header lain.... so, wat masa nie, inilah header yang zairie akan pakai....







ok.. header kali ni macam maner???? ada nampak macam porno??? kalau ada, zairie akan tukar lagi... tapi bukan sekarang la.. nanti zairie tukar.. letih nak mengedit... nie bukan wat dengan kadar yg cepat... dalam 10 minit jer.. huhuhu....


ok lah... pape pun, zairie nak ucapkan thanks kat korang suma yang menyokong zairie selama nie.. tanpa sokongan korang, maybe zairie tak mampu berblog sampai ke tahap sekarang nie... thanks a lots....


salam :)