HuzairieHusinBlog: SIAPAKAH PENGANTI PAUL THE OCTOPUS FIFA WORLD CUP 2014?

Saturday, July 24, 2010

SIAPAKAH PENGANTI PAUL THE OCTOPUS FIFA WORLD CUP 2014?

Salam dari zairie...


hari nie nak zairie nak gosip-gosip sikit pasal dunia... haha.. takde lah... merepek je.. ok ok.. berbalik kepada tajuk entry yang begitu panjang.. tak tahu kenapa akhir akhir nie asyik nak tulis tajuk yang panjang tahap cecah lantai je.. huhu.... bia la.. tajuk tak berapa penting sangat. yang penting isi yang terkandung dalam tajuk tu... ye tak?? hehehe




ok... world cup 2010 pun dah abes.. kita pun dah tahu yang german yang kita sokong dah kalah ngan spain.. dapat tempat ke-3.. spain.... BRAVO..!!!! winner of world cup 2010.. huhu...




korang mesti penah dengar nama " paul the octopus " kan??? ahli nujum bola sepak.. kepada kaki nombor ekor, tak perlu la jumpa dia.. kurafat jer.. hehe... ok... korang pun tahu kan yang 2014 nie, world cup main kat brazil.. kira brazil tuan rumah la... hehe....




persoalannya... adakah si sotong nie akan menyambung kontrak dia menilik juara perlawanan atau dia nak bersara dari arena bola sepak nie.. tiada siapa yang tahu... huhuhu...








tapi.. pernah tak korang terfikir.. kalau tiada paul nie 2014, maka confirm ada haiwan lain yang akan ganti sotong nie.. agak-agaknya haiwan apa la yang akan muncul lak lepas nie... fuh.... jenuh satu dunia fikir... leh pening di buatnya.. hehe....




untuk mengatasi masalah yang timbul ni, zairie telah membuat satu poll tentang haiwan apa yang layak untuk ganti paul the octopus nie... sama-sama lah kita undi yer....


jangan lupa tunai kan tanggung jawab anda.. ahaks :D (dah macam pilihanraya dah.. hehe)




Get your own Poll!





terima kasih kerana mengundi... keputusan penuh zairie akan umumkan esok k... arigato... :D