HuzairieHusinBlog: ::Yang Sempurnakan Ku

Monday, July 5, 2010

::Yang Sempurnakan Ku

salam dari zairie...

relax-relax semua... jangan pening-pening kepale... kali ini kita enjoy2 sikit.. lupa kan kesedihan yang melanda diri korang.. hehe...  ok.. kali ni aku nak kita sume layan lagu terbaru Sixth sense.. tajuk die sempurnakan mu... aku dah dengar dah.. memang best giler.. kire gadis2 di lua sana kalau dengar boleh lentok la... hehe... lagi satu, kat lelaki kat lua sana, leh la cilok lirik2 nie sikit untuk ayat awek2 kat lua sana.. kompem cair nyer lah.. x caye cube lah.. huhu... :D



YANG SEMPURNAKAN KU


video
Nak cair?? klik button play


Lirik  Lagu Yang Sempurnakan Ku -Sixth Sense-

Kaulah bidadari dalam hidupku

Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harumi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakan ku


Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga



Chorus


Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu


Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga


Ulang Chorus 2X


best kan??? aku dah cakap dah.. kompem korang cair nyer.. camnie lah.. dengar sekali tak puas kan?? apa kata korang download, pastu dgr la puas-puas k... bukan besar mane pon siza die.. lam 3mb je.. hehe



p/s : terima kasih kerana mendownload.. :D