HuzairieHusinBlog: APA SUDAH JADI DENGAN FERRARI

Wednesday, August 25, 2010

APA SUDAH JADI DENGAN FERRARI

Salam dari zairie..


wah.. hangat tajuk nie... Tajuk je la.. tak kesah la hangat ke tak.. yang penting, aku nak cerita gak... tadi masa selak selak surat khabar metro, tertarik lak cerita pasal ferrari nie... ferrari terbakar tu...!! gila la.. selalu nya kereta macam nie lah yang paling susah orang complain dari customers dorang nie.... Sepanjang tiga bulan lalu, enam kereta Ferrari 458 Italia yang berkelajuan 320 kilometer sejam itu terbabit dalam kemalangan, tiga terbakar dan satu lagi musnah dalam kebakaran sebuah gudang. 320 km/j .. korang bayangkan lah macam mana punya laju kereta nie....



SUMBER : GOOGLE


kalau korang nak  tahu, harga ferrari berharga lebih kurang RM850 000..!!! sanggup ke nak beli???? macam membazir pun ada jugak... hehe....

nak tengok macam mana kereta ferrari terbakar?? jom selidik gambar nie...




SUMBER : HARIAN METRO



SUMBER : HARIAN METRO



takpa.. aku faham apa perasaan mamat kat gambar atas tu.. menangis tak berlagu.. hehe... tak payah ferrari la.. kalau LC korang kene rembat ke, or terbarai kat jalan raya, dah pusing dah kepala...  dok fikir nak tukar macam macam.. hehe...


setuju sangat-sangat dengan dasar kerajaan..  " BELI BARANGAN MALAYSIA " ... Bukan apa.. kalau ada masalah apa apa, spare part senang cari.. hehe

ok lah... assalamualaikum..