HuzairieHusinBlog: BOMOH DAN SEKS

Thursday, August 26, 2010

BOMOH DAN SEKS

Salam dari zairie..

seks??? apa tu??? korang tahu ke seks tu ape??? ok... aku tahu seks tu apa, tapi aku malas la bagi tahu.. nanti kontroversi lak.. hehe.. kalau korang nak tahu apa maksud seks tu, boleh la search kat google.. =)


sekarang nie, macam macam bomoh ada.. bomoh nonbor ekor, bomoh sup ekor, bomoh itu la, ini la... korang cakap je nak bomoh dalam bidang apa... semua ada...  " dunia kan dah maju ..."
ok lah... tadi baca satu artikel yang tak sedap di dengar.. pasal bomoh rogol budak bawah umur nie... nie aku olah cara aku sendiri la.. nak baca pasal bomoh rogol budak tu, boleh lepak kat sini..


sekadar gambar suka suka



dunia sekarang nie macam macam.. kalau dulu tu.. masa KLCC tiada lagi la.. aku percaya la jugak .... selalunya apa yang aku tahu, orang jumpa bomoh nie, nak halau hantu dalam badan... tapi sekarang nie dah lain dah.. bomoh tu yang dah jadi apa... yang nie memang bahaya... dulu duk sibuk halau halau hantu tu, tengok.. hantu tu dah masuk kat dalam badan dia... bahaya ooooo..... sapa nak jawab??? huhu....


masalah nya, bomoh dah la di kalangan warga emas... pendek kata " kubur kata come baby come, rumah kata blah la ko dari sini.. bosan aku tengok muka ko..."
dah tua tua pun nak menggatal lagi.. dah la target budak budak lak tu.. budak bawah umur... nanti kalau budak tu dah mengandung, mula la ada kes pembuangan bayi lak... masyarakat...

aku rasa yang pasal kes budak 12 tahun ketagih seks yang berlaku kat kedah tempoh hari ada kena mengena la ngan kes nie.. yela... budak tu dah rasa diri dia tak berguan lagi dah.. tu yang jadi macam tu..

sekarang nie, masalah nie dah jadi macam satu tren dah.. kita sebagai orang malaysia nak tak nak kena gak take serious isu nie.. kalau tak cegah sekarang bila lagi kan??? so... bersama la kita berganding bahu...


assalamualaikum..