HuzairieHusinBlog: EDISI TERJAH HANDPHONE | REVIEW CSL MI300

Monday, August 23, 2010

EDISI TERJAH HANDPHONE | REVIEW CSL MI300

Salam dari zairie...




nak main terjah-terjah pulak la kali ni... tapi.. bukan terjah blog ke, terjah orang ke... aku nak terjah benda tak hidup ni ha... terjah hanset... hanset apa... hanset made in malaysia la.. csl.. bia edisi terjah hanset nie di mulakan dengan barangan malaysia dulu.. 


ok... siapa tak kenal brand CSL nie.. aku sendiri pun pakai CSL.. model apa??? biar lah rahsia.. hehe... sebenarnya ada cerita nak di ceritakan kat anda semua pasal CSL nie.. tapi mungkin next post je la.. kasi suspended sikit.. hehe.. 


Ok... Sedikit information tentang CSL MI300 nie...










berat : 114gm


email


wifi


156 Mb memori dalaman


sms /mms


touch screen


3G


GPS  (Kalau tak silap aku ada jugak)




ok lah.. tak puas hati lg kan.. mesti nak tengok review video dia... ok.. jom layan video kat bawah nie.... =)








video



macam mana???? gempak tak??? buatan malaysia kan..... kalau anda nak tahu harga dia berapa..... nie harga dia.....




RM 1000++


Gila la.... 1000 lebih gak tu... tapi kalau dah minat, apa lah sangat 1000 tu kan... hehe... 




extra gambar csl mi300










p/s : support la barang malaysia.. =)