HuzairieHusinBlog: BIARLAH KALAU DIA NAK BOGEL

Monday, September 20, 2010

BIARLAH KALAU DIA NAK BOGEL

Salam dari zairie..

wo wo wo wo... siapa yang nak bogel sebenarnya nie?? aku.. oh no... bukan ea.. nie bukan cerita lucah nyer.. nie cerita pasal aku ada terbaca satu artikel yang agak menarik la untuk aku tatap sebentar bersama kitkat.. huhu.. memang layan... 

sebab apa layan lak benda benda macam nie.. ha.. itu la.. korang tak baca lagi.. aku dah baca... memang layan... tak percaya?? jom kita baca sama sama.. orait....?? :-)

nie kisah pasal harimau kayu tu la... tiger wood la... beliau nie telah menghalang bekas awek dia nie RACHEL UCHITEL daripada bergambar bogel dalam majalah playboy.. ish ish.. memang playboy.. baik jugak tiger wood nie.. mencegah maksiat daripada berlaku.. huhu... en.tiger wood nie sebelum nie dah buat satu perjanjian dengan rachel nie.. perjanjian apa aku belum tahu lagi.. lagi pun dorang nie masih belum bagi tahu kat aku.. mesej pun tak.. kalau tak aku boleh bagi tahu perjanjian apa...  sebelum tu, korang kenal tak siapa rachel uchitel nie?? kalau siapa yang belum kenal.. ok.. nie gambar beliau.. tatap la....






lawa kan..?? patut la tiger wood tak bagi dia nie bogel.. kalau dia bogel aku rasa, menang laku gila la majalah playboy nie... kalau korang nak tahu, kalau rachel nie jadi jer nak tayangkan body dia tu, majalah playboy akan membayar RM 931, 049..!!! Gila la.. dengan berbogel jer dapat duit banyak tu.. aku berblog pun sakit nak dapat duit sebanyak tu.. huhu....

terpulang la kat dia nak bogel ke tak.. itu hak dia.. kat sana nanti menjawab la.. huhu...


p/s : tak baik bogel menbogel nie.. masa mandi tak apa.. hehe...

nak baca info yang sahih lagi jitu.. click la kat sini... yang nie sekadar pendapat yang aku luahkan je.. aku nyer tag line pun luahan seorang blogger... hehe... ha..... alang alang dah cerita pasal tag line baru aku tu.. nak tanya korang sikit... perasan tak ada sesuatu yang lain dalam blog aku...??? perhati kan betul betul.. huhu...

ok lah.. kalau tak tahu gak.. meh aku tunjukkan... header aku.. baru jer buat semalam.. tengah malam tu aku buat.. entah dari mana entah datang nyer idea tu.. tak tahu la cantik ke tak di mata korang.. tetapi, kadang kadang kita perlukan perubahan juga dalam kehidupan.. begitu juga dengan blog.. perlu ada perubahan.. tak banyak, sikit pun boleh...

taraaaaa... ini lah header aku yang baru.. amacam... penat wooo edit guna photoshop... pecah kepala otak dok pikir design apa nak buat.. nie jer yang mampu aku pikirkan.. huhu...




huhu.. pendapat korang pasal header nie apa?? komen komen la sikit.. komen yang membina la ea.. hehe.. dah dah.. cukup meroyan sampai kat sini.. nak gi mandi.. haha

assalamualaikum..


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)