HuzairieHusinBlog: BLOGGER TEGAR PERLUKAN DOMAIN CONTEST

Sunday, September 19, 2010

BLOGGER TEGAR PERLUKAN DOMAIN CONTEST

Salam dari zairie..


ohhhhoooo... ada blogger buat contest bagi domain free lagi wooo... baik hati sungguh mereka nie... tanpa berfikir panjang dan disaksikan bulan dan bintang, aku terus setuju untuk join contest nie... contest free.. bukan kena bayar pun.. kalah menang adat... menang rezeki.. kalah join lagi.. hehe



id : zairie

blogger yang kena tag :
  1. cikgu naman
  2. hanis zalikha (blogger popular tu aku tag.. nak ke dia baca entry nie.. haha)


domain pilihan :


www.zairie.com


dah check dah.. still single and avaiable.. hahaha...


kalau dah join, sila lah register kat sini.. bagi taw yang korang dah join.. :)




p/s : doakan zairie dapat domain free nie ea .. :)


assalamualaikum..


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)