HuzairieHusinBlog: I LOVE U MAMA..!

Tuesday, September 28, 2010

I LOVE U MAMA..!

Salam dari zairie...


jap jap... nak batuk jap.. uhukuhukuhuk... hmmmm..... ok.... nak buat lain dari yang lain sikit dalam entry zairie nie... sebelum nie zairie banyak cerita pasal info semasa, pasal nuffnang... tapi yang nie zairie nak buat entry khas sikit.. khas buat my mama yang jauh dimata.. biasa la anak dia kan sedang berada di perantauan.. orang kata makin jauh, makin dekat di hati.. hehe... 

ok.. orang kata jika anak lelaki dia akan rapat dengan mama dia kan.. yang perempuan pulak akan rapat dengan papa dia... betul ke teori tu?? boleh pakai ke?? pendapat tu zairie rasa zairie setuju kot sebab zairie rapat dengan mama zairie... memang khamcing habis la.. anak mama kan.. hehehe... korang mana yang jauh dengan family mesti rindu kan dengan keluarga.. tu memang tak dinafikan la.. zairie pun sama.. tapi bagi zairie, zairie suka jika jauh dari keluarga.. sebab apa??? sebab ia mengajar kita erti hidup berdikari.. memang susah bila semua buat sendiri... 

dulu time dengan family, semua la mama buat... minum pagi, tengahari, petang, malam... tengah malam je tak da.. sebab semua dah tidur.. kalau tak, kompem, dapur tu dok ketang ketung lagi.. siapa lagi.. kerja mama i la.. hahaha... 

tapi.......

dekat rumah sewa nie, hari hari makan nasi + kicap + telur..... muka pun dah macam telur dah... aduh... rindu nyer masakan mama saya... hehe... korang mesti nak tengok kan mama zairie nie macam mana....? ok lah.. sila lihat mama saya... masih muda... :)


nie lah mama i.. bukan awek zairie ok.. hehe... kalau zairie jalan berdua je dengan mama zairie orang akan cakap.. " eh?? adik u ker nie..." uish.. adik??? nie mama  i ok... kenapa??? tak percaya???? hehehe.... nampak muda kan.... bak kata fasha sandha dalam iklan apa ntah.. " usia hanya pada angka" ... huhuhuhu....

oh ibu... bila la dapat bertemu... anakmu rindu sangat sama ibu... hehe...  Kepada korang yang dekat dengan family tu, selalu lah bersama dengan mereka.. semasa masih hidup nie la kita dapat merasa kasih ibu.. 

ok lah... sekadar melepaskan rindu kat mama zairie je.. hehe...

assalamualaikum.. :)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)