HuzairieHusinBlog: JADUAL PEPERIKSAAN PMR 2010

Tuesday, September 21, 2010

JADUAL PEPERIKSAAN PMR 2010

Salam dari zairie..


berikut merupakan jadual peperiksaan PMR bagi tahun 2010... walaupun aku dah lama menjauhkan diri daripada pmr nie, tapi sekurang kurang nya kita kena tahu la jugak bila PMR nie start.. tiada la orang kata kita nie katak bawah tempurung.. kan?? hehehe...








peperiksaan pmr 2010 nie akan dijalankan selama seminggu iaitu pada 5hb oktober 2010 sehingga 12 oktober 2010.. relak la wahai adik adik ku.. seminggu jer... lepas tu merdeka la.. haha.. tapi jangan bakar sekolah pulak yer... nanti masuk paper lak.. 


siapa yang tak dapat jadual lagi, mari la kita beramai ramai copy and paste kat sini.. free of charge.. tak perlu bayar...  


download jadual peperiksaan pmr 2010 :







kalau korang rasa gambar tu tak cukup besar, klik je la pada gambar tu.. confirm besar punya.. :)

akhir kata daripada abang kamu nie.. cewaahhh... bukan majulah sukan untuk negara.. tetapi belajar lah rajin rajin untuk diri sendiri, keluarga, agama, bangsa, dan negara....

good luck...! make your parents proud with u... :)

assalamualaikum..

thanks kepada MOE.GOV


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)