HuzairieHusinBlog: MY FACEBOOK STORY | MAMA AKU PUN ADA FACEBOOK

Monday, September 20, 2010

MY FACEBOOK STORY | MAMA AKU PUN ADA FACEBOOK

Salam dari zairie..


kalau tengok tajuk pun aku rasa dah terkejut.. terkejut bukan sebab apa.. sebab mama aku pun sekarang dah ada facebook.. gila lah.. dunia sekarang memang sudah maju habis la.. boleh kata semua menggunakan it.. dunia dihujung jari anda kan.. hehe...









tak habis lagi bercerita pasal kes mama aku yang dah ada facebook nie.. nie kes berprofil tinggi nie.. so, dont play play ha... hehe... biasa lah.. bila aku dah tiada arah nak bukan web site apa lagi dah, baru la aku bukak facebook nie.. tengok apa yang berlaku.. tengok geng geng perempuan duk senantiasa update status.. nak pergi makan pun bagi tahu.. tengok tv pun bagi tahu.. itu nak bagi tahu.. ini nak bagi tahu... perlu ker...??? huhu... jap.. cam dah lari tajuk jer.. ok.. kejar balik tajuk... aku tengok ada la 2 friends request kat atas tu.. so, dengan wajah yang ensem nie pun aku bukak la... terkejut aku beb!! korang tahu siapa yang add aku...????? mama aku...!!!! giler la... sungguh susah untuk diri ini percaya.. nak tak nak, kena percaya jugak la... aku ingat selama ni mama aku hanya tahu bermain kat dapur je.. pegang senduk dan kuali.. ketang ketung... haha...

yang pelik nya.. bila pulak la mama aku nie sign up.. sempat lagi nie.. nie mesti suruh adik aku ajar kan nie.. tunjuk ajar ku sifu kan.. hehehe... tak kisah la.. mungkin mama aku nie bosan kot duk kat uma.. al-maklum la.. anak kesayangan dia kan dah jauh pergi belajar.. uh..! poyo... 

aku rasa cukup kot cerita pasal mama aku nie.. nanti mesti mama aku nie update status kat facebook dia.. nanti aku komen.. hehe... so, mama korang ada facebook jugak ker?? mama saya ada... hehehe

p/s: this is my facebook story.. hehe.. nanti kita cerita lagi..

assalamualaikum... 



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)