HuzairieHusinBlog: NUFFNANG BAGI "B.E" RAYA KAT AKU

Tuesday, September 7, 2010

NUFFNANG BAGI "B.E" RAYA KAT AKU


Salam dari zairie..

nuffnang macam tahu tahu jer aku sekarang nie tengah sengkek tahap gaban sekarang nie.. al maklum la.. duit aku semua aku dah tabur kat up town, kat baju seluar.. ah.. macam macam lagi lar.. nanti nanti aku cerita.. hehe..

aku bukan nak kecoh ke, apa ke, just nak berkongsi dengan korang semua, yang aku baru dapat BE dari en. nuff nie.. sebenarnya bukan hari nie, dah lama dah.. ada la lam 2 3 hari lepas.. so, aku rasa sekarang je la aku sempat untuk berkongsi dengan korang semua detik detik manis nie.. cewah.. hehe...


lihat gambar untuk bukti yang amat kukuh..




so, nuffnang bagi aku iklan untuk NIKE CITY & CELCOM XPAX RELOAD AND WIN.. kedua dua nya duk kat side bar.. tak kesah la dok kat mana pun.. janji ada.. dengan adanya BE nie, aku akan berkerja lebih keras dan tekun lagi.. ehem2..

tips camna nak dapat BE..??? Ada ke tips?? sebenarnya ada.. tapi lain sesi kita bincang k.. sebab banyak sangat info dan kriteria nya.. lagi pun dah ramai dah blogger bagi tips.. tapi nie tips cara aku la.. huhu...

ok lah..

p/s : nuffnang.. ruang iklan leader board saya tu masih kosong lagi.. tak nak advertise ke?? saya amat mengalu alukan.. hehe..


assalamualaikum

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)