HuzairieHusinBlog: REVIEW ADVERTISMENT BUFFERED EARNING | MOSHI MOSHI JAPAN

Saturday, September 25, 2010

REVIEW ADVERTISMENT BUFFERED EARNING | MOSHI MOSHI JAPAN

Salam dari zairie...


mulai sekarang.. zairie nak nak buat review iklan yang jadi buffered erning kat blog zairie nie.. sebelum nie zairie tak pernah buat lagi.. jadi mana mana je iklan yang masuk blog zairie nie (yang jadi buffered erning) zairie akan mempromosi iklan tu.. atau dengan kata lain, buat review la.. bukan apa, ia penghargaan zairie kerana telah memilih blog zairie nie menjadi duta iklan dorang.. cewwaaah... ahaha... 



mesti korang tertanya tanya kan.. benda apa iklan moshi moshi japan nie... untuk pengetahuan anda semua, mosyi mosyi japan nie akan kampen pergi ke japan dengan menaiki air asia... kira iklan air asia la nie.. zairie dah study dah tentang iklan nie.. so, ini lah yang zairie dapat kongsi kan dengan anda semua..

harga tiket :

tiket yang ditawarkan untuk pergi ke jepun memang cukup murah.. iaitu pada hanya rm99 sahaja.. tak sampai rm100 pun.. sesiapa pun boleh pergi.. tetapi harga tiket nak balik malaysia pulak, sekitar rm 312.00... bergantung kepada terma dan syarat...




tempahan tiket :

yang nie zairie tak pasti sama ada betul ke tak.. menurut laman web air asia, tiket boleh ditempah pada 23 hingga 26 september 2010 dan terbang ke jepun pada 9 disember 2010 hingga 31 julai 2011... sesiapa yang dah beli tiket terbang ke japan nie, anda akan naik di KLIA dan turun di Haneda Airport.. 

Haneda Airport Japan
jika anda berminat nak pergi ke japan, cepat cepat lah booking tiket sementara harga masih murah lagi... last 2 day...!!!! hurry hurry...!!! 

untuk booking tiket, klik disini..

ni pesanan daripada air asia untuk mereka yang ke japan nanti..
  1. kadar tidak terdapat selama tempoh sekatan
  2. tiket mulai 9hn disember harus persetujuan peraturan
  3. AAX terbang ke jepun hanya pada selasa, khamis dan sabtu..

kepada yang pergi tu.. selamat pergi... selamat kembali... nanti ada BE yang baru, zairie buat review lagi.. 

p/s : kalau jumpa iklan air asia tu, klik klik la ea.. :D

assalamualaikum..





0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)