HuzairieHusinBlog: YEAH..!! NOKIA E71 DALAM GENGGAMAN

Friday, September 17, 2010

YEAH..!! NOKIA E71 DALAM GENGGAMAN

Salam dari zairie.. 


meh duduk rapat rapat sikit.. aku nak bagi tahu kat korang semua yang aku baru jer dapat nokia E71 beb!! hahaha...  aku rasa baru 2 hari lepas je aku ada wat edisi terjah handphone nie.. tup tup hari nie aku dapat dah... siapa nak jawab?? 


korang mesti tertanya tanya kan mana aku dapat or cilok duit banyak banyak beli E71 nie kan?? sebenarnya aku tak beli pun.. dapat hadiah........ hm... aku nak dapat hadiah untuk apa la?? birthday aku dah lepas dah... join contest pun tak.... sebenarnya.. dan sebenarnya.. bapak aku yang hadiah kan untuk aku...  aku rasa bapak aku ada baca la entry aku pasal terjah E71 tu..  terima kasih papa.. sayang papa.. hehehe.... 








Menarik bukan.. aku tanya papa aku berapa dia beli.. dia cakap teka lah.. aku teka dia senyum je.. huhu.. tapi aku rasa ada la dekat 700 lebih.. baru k.. not second hand.. sebab aku tengok semua complete.. kepuasan.. memang puas gila.. bak kata astro. macam macam ada.. cuma nak taip mesej susah sikit.. keypad dia kecik sangat.. nanti aku nak suruh orang kedai tolong besar kan.. boleh ker?? ker aku kena kecik kan jari aku nie..

aku biasa nya kalau hadiah atau pemberian dari seseorang aku tak akan jual.. hargai tu.. ingat senang ke orang nak bagi barang kat kita.. so, bila dah orang bagi tu makna nya orang tu ingat kepada kita.. so kita kena hargainya la.. kan??? contohnya macam korang yang couple sekarang nie la.. kalau bf/gf korang bagi hadiah mesti korang jaga dengan elok dan penuh perasaan kan... ibarat menatang minyak yang penuh la.. tak boleh tumpah walau setitik tu.. memang habis habisan jaga.. hehe..

p/s : aku ingat lepas nie aku nak buat edisi terjah laptop pulak la.. tak pun kereta.. mana tau papa aku bagi kereta pulak ke.. hahaha... tu dah macam lebih lak...  

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)