HuzairieHusinBlog: 666 | Bukan Nombor Syaitan

Wednesday, October 20, 2010

666 | Bukan Nombor Syaitan

salam dari zairie...


ha..... 666.... nombor syaitan ke bro..?? zairie.. : entah.... hehehe... ok... cukup aku merapu kat situ... apa yang ada dengan no 666 nie... 



sebenarnya... dan sebenarnya... 666 tu adalah bloggers yang dah follow blog zairie nie seramai 666 orang.. tu je.. saje je buat kontroversi sikit... hehe... alhamdulillah... thanks kepada semua kawan kawan bloggers yang memberi sokongan, kritikan dan juga komen anda dekat blog nie.. zairie tahu, tanpa anda blog nie tiada erti nya.... tiada nilai nya... kerana anda lah zairie masih lagi mengupdate blog nie.. kalau tak, dah lama berusang dah.. hehe




folowers ke 666 tu adalah bloggers yang bernama surajagat.. sebenarnya kredit jugak kat semua followers zairie... zairie dah plan satu agenda untuk semua followers blog nie.. tapi masih belum mampu untuk di laksanakan... insyaallah jika ada masa yang sangat terluang, zairie akan buat... just tunggu je k... :D

sekali lagi thanks kepada anda semua... zairie janji, selagi zairie mampu, zairie akan memberi yang terbaik untuk anda.. insyaallah.... 


Luv U all Bloggers Malaysia.. :)


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)