HuzairieHusinBlog: BE Datang Lagi.. Thanks Nuff

Tuesday, October 19, 2010

BE Datang Lagi.. Thanks Nuff

salam dari zairie...

indah sungguh pagi nie... rasa nya lagi indah bila bukak account nuffnang tadi... apa yang boleh zairie katakan  " ALHAMDULILLAH " .... BE datang lagi.. hehehe... thanks nuff.. ingat cuba nuff kat blog yang selalu merepek nie ye.. 


iklan dari 8tv shout award.. memang dia berminat dekat position sky scraper lagi... mungkin kat tempat tu strategik kot.. tak kesah la dok kat mana pun.. janji BE.. hehe.. 

to nuffnang.. zairie akan buat review 8tv shout award nie dalam masa terdekat... akan buat research sikit la untuk info zairie sendiri dan pembaca blog nie.. 



so sekarang nie iklan BE yang tengah running dekat blog zairie ada 4.. ALHAMDULILLAH...  

zairie : ruang iklan dekat LB ngan LR single lagi.. tak nak ngorat ke..?? blog zairie sentiasa mengalu alu kan kedatangan orang yang nak ngorat.. hehehe




0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)