HuzairieHusinBlog: Fan Page. Perlu ke?

Tuesday, October 26, 2010

Fan Page. Perlu ke?

salam dari zairie..


tergerak hati lak petang yang damai nie nak buat satu fan page dekat facebook.. bukan saja saja buat ok... zairie memandang dari pelbagai sudut... salah satu daripadanya zairie nak kumpulkan semua mereka yang betul betul minat nak baca blog zairie yang kuat merepek nie.. huhu... dari situ ia menjadi salah satu inspirasi untuk zairie terus berblogging menghasilkan karya yang terus merepek.. terima kasih di ucapkan.. huhu.. 





bukan senang nak buat orang minat dan mengambil masa yang lama untuk mentelaah blog kita nie.. sebab tu beberapa hari yang lepas zairie ada buat borang kaji selidik dan dari situ zairie dapat tahu keputusan nya macam mana.. klik sini untuk lihat keputusan penuh.. 

ok... cukup kot merepek kat situ.. dah lari tajuk rasanya.... ok ok... fan page... perlu ke...??? bagi zairie lah.. perlu sangat.. ia macam page tu kita punya.. macam blog.. suka hati kita lah nak buat apa pun.. ada aku kesah??? hehe..


sebelum nie zairie pernah jugak buat fan page unutk blog download muzik zairie.. dulukinimp3.. so, alhamdulillah agak lama jugak zairie promote blog tu.. rasa nya berbulan bulan jugak la fan page tu lepak kat blog zairie... so sekarang, zairie rasa ia dah mampu berdiri sendiri... dah tak perlukan zairie lagi sebagai tulang belakang dia.. hehe..

thanks sape yg like.. :)
so, sekarang nie tempat fan page tu pun dah di gantikan.. dengan fan page baru.. Just Blog Zairie... baru di lahirkan.. baby lagi nie... hehe... so, kalau berkenan, like la ye.. tekan je like.. tak kena masuk kan veritification code pun.. mudah cepat dan pantas.. hehe..

baru je lahir nie.. 14 like..! thanks.. :D


jap... ada lagi zairie nak pesan.. kat page just blog zairie kalau anda nak ping blog anda ke, ping la ye.. tak kesah pun.. at least zairie dapat tahu jugak entry terbaru anda apa.. boleh jugak zairie singgah dan komen komen entry anda nanti... ye... :D

so, sekali lagi thanks atas sokongan anda semua dekat blog zairie nie... harap kita terus berblogging.. 

salam...


zairie : agak panas jugak sebab ada orang komen kat wall zairie dia ckp blog nie benda merepek.. kerepek betul dia.. huh!



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)