HuzairieHusinBlog: Keputusan EPL | Arsenal Malukan City

Monday, October 25, 2010

Keputusan EPL | Arsenal Malukan City

salam dari zairie..

tengok tak game arsenal dengan man city..?? rugi tak tengok.. zairie pun tengok kat internet je.. memang fight habis game tu.. tapi zairie tengok, arsenal je yang kawal bola... 

sadis betul kat defend Man City tu.. ntah apa nama dia.. minit ke-5 dah kena kat merah dah... ish3.. tak mau main molek molek... hehe... pape pun, zairie memang puas hati sangat bila arsenal menang dengan Man City nie.. season lepas man city bukan main belagak lagi..siap pakcik adebayor tu boleh bantai pijak lagi kepala van persie... semalam zairie tengok time farbegas nak ganti ngan wallcot, adebayor tu salam pulak dengan farbegas.. rasanya dia dah mula menyedari kesilapan yang lalu kot.. hehe..

3-0.. siapa yang score..?? siapa lagi kalau bukan

nasri ('20)
song ('66)
bendtner ('88)

respect habis la dengan super sub arsenal nie... en. bendtner... baru masuk je rasanya... terus score... tu kalau dia masuk awal tu, rasanya lagi banyak score.. hehe...

jom layan gambar...   zzzaaaaaassssss (ala melodi.. kehkehkeh)











Boleh Lak Tak Gol Penalti nie... Sayang 1000 Kali Sayang..

table dah berubah.. arsenal dimana..?? arsenal kat 2nd place.. sikit lagi nak kejar chelsea.. hehe... ada harapan lagi ni... masih nampak sinar cahaya tu...



zairie : majulah sukan untuk negara :D



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)