HuzairieHusinBlog: Keputusan Kaji Selidik Blog Zairie

Friday, October 22, 2010

Keputusan Kaji Selidik Blog Zairie

salam dari zairie...


alhamdulillah.. selesai jugak kajian terhadap blog zairie nie.. ramai yang memberi respond.. terima kasih banyak.. allah sahaja yang dapat membalas apa yang anda lakukan.. ok.. mesti anda nak tahu sangat sangat keputusan mengenai kajian nie kan..?? nie apa yang zairie dapat setelah zairie berjaya tidak mengupdatekan blog nie selama sehari.. hampir bersawang jugak la.. haha.. 




ok.. ini keputusan dalam bentuk peratus (%).. sekali lagi terima kasih di atas kerjasama yang anda berikan... zairie akan take note apa yang anda berikan.. insyaallah..


Pandangan Anda Mengenai Blog Nie..


Kelajuan Loading



Template Yang Digunakan



Susun Atur Widget



Design Header


Gaya Penulisan




so, itu la hasil nya... thanks... apa yang zairie dapat rumuskan.. hanya perlu diperbaiki sedikit dan menambahkan sedikit kesempurnaan pada blog nie.. mengenai kelajuan loading, itu zairie faham.. kadang kadang ia bergantung kepada kelajuan internet kita jugak... template.. insyaallah zairie akan tukar.. bagi nampak meriah sikit... ada kaler2 sikit.. dah jumpa dah template tu.. 

yang nie antara komen yang telah anda berikan... ada positif.. ada negatif yang menbina... hehe.. terima kasih.. zairie hargainya...


Komen Dan Cadangan

gua suka hitam. dan putih. harap maklum. hee~ all the best "

"HAHA.i main jawab je.baru 1st time sampai blog u. :) "


" for me ok je ur blog nie..juz xske la plak benda alah apture nie..haha "

" pe2 pun..blog ni da ok..tp lau dkemas kni kn lg..mst ag ok+gempaq.. "

" keep bloging zairie.. anis pendatang baru lg. xberani nak komen banyak2.. just be yourself.. hehehehe "

" wish u gudluck..rajin2 update..apy blogging "

" aku rasa ok je.. tapi mungkin kena edit sikit template ni kot bagi kemas skit..mcm perlu letak border untk body. tapi terpulang gak lah. yg penting isi :) "
 
"letax background colourful ckett .  "

akhir kata dari zairie.. THANKS A LOT.... Keep Blogging yea... :)


assalamualaikum..







0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)