HuzairieHusinBlog: Korang Nak Tahu Tak?

Thursday, October 28, 2010

Korang Nak Tahu Tak?

salam dari zairie...

korang nak tahu tak satu gosip panas...?? meh dok rapat sikit.. rapat kan muka anda kat screen laptop nie.. cepatan... kehkeh...



nie entry tepat pukul 4.00 pagi waktu malaysia... masih belum tidur lagi... kalau pergi tanya burung hantu pun kompem dia dah tidur..  shif dia dah nak habis.. dah nak subuh dah pun... tak perlu tanya... zairie dah tahu dah korang nak tanya apa.... jap2.. zairie teka...

"bro kacak... lu apahal tak tidur lagi ha....?? arnab aku pun tahu tidor...."

betul tak??? hehe....

baiklah.. menjawab soalan korang.. bukan tak nak tidur lagi.. tapi zairie buat sedikit perubahan drastik sikit dekat blog nie.. sebenarnya tak drastik mana pun.. ayat je lebih... poyos...  
tak tahu zairie perlu bagi tahu ke tak kat korang nie.... erm... bagi je la tahu.. lagi pun, korang kan one of this blog.. so, korang layak tahu... sebenar nya.... sebenarnya..... dan sebenarnya ku mengharap kan cinta dari mu... ohhhhooooo... eh??? lagu yuna pulak.... jap2... asal aku rasa macam lain macam je dekat lirik dia nie... ok.. abaikan.. tak penting pun.... sebenarnya blog nie dah salin kulit buat ke ke 600 kot... dah ingat dah.. kehkeh.. 

ingat suka suka ke zairie tukar kulit blog nie...  zairie buat nie semua pun atas permintaan korang melalui keputusan kaji selidik yang zairie buat dulu.. salah satu komen pasal blog zairie adalah dari segi template... ada nak warna warni sikit la... tacap tacap sikit la... makeup.... huhu... so... dengan kacak nya... zairie pun tukar template baru... jangan tanya mana zairie kutip... semua nya dekat google... search je.. keluar la dia.. hehe..

so.. dengan wajah baru nie... hope anda semua suka la ea.. anda suka.. zairie lagi suka... hehe





sekali zairie tengok, nampak cantik lak.. hahaha

lagi satu.. tukar template nie kadang kadang ada risiko nya... takot template tu akan membuatkan blog kita nak loading lambat.. smart smart dah.. loading lak macam kura kura... apa kes??? huhu.. next entry zairie bagi tips macam nak ringan kan blog... nanti2 la ea... tak janji.. tengok pada kelapangan dada & masa.. kehkehkeh

tengok sikit loading blog aku yang kacak nie berapa Kb.. hehe



ok la nie.. bawah 100 Kb.. tapi zairie nak cuba bagi bawah 60 Kb.. Masih mencari cara nya.. 

so... apa lagi... kita enjoy la...  :-D


assalamualaikum...



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)