HuzairieHusinBlog: LUAHANKAN PENDAPAT ANDA TENTANG BLOG INI -EDISI NEGETIVE DAN POSITIVE-

Sunday, October 3, 2010

LUAHANKAN PENDAPAT ANDA TENTANG BLOG INI -EDISI NEGETIVE DAN POSITIVE-

salam dari zairie untuk anda semua..


kali nie zairie nak buat kelainan sikit.. zairie nak mintak pendapat anda semua yang hebat hebat dan pakar pakar nie.. hehe... apa yang zairie nak cuba lakukan sekadar mahu tahu sejauh mana blog ni telah pergi.. sejauh mana blog nie telah terbang jauh.. "kita tak boleh menilai diri kita, melainkan orang lain yang menilai diri kita"..  sebab tu zairie mintak pendapat anda.. 


baiklah.. zairie harap anda semua tak kesah la apa yang zairie mintak nie.. kalau boleh, zairie nak anda semua komen tentang blog zairie nie.. tak kesah la komen yang buruk ke, yang baik ke... kalau komen yang buruk tu, zairie akan cuba memperbaiki kelemahan dan yang baik, zairie akan cuba beri yang lebih baik dari sebelumnya.. itu janji zairie pada anda semua pembaca setia.. :)





ok.. anda nak komen pasal apa pun anda komen la... zairie tak ambek hati.. zairie anggap ini sebagai satu teguran yang membina.. kalau anda tanya nak komen pasal apa zairie...?? ok.. di sini zairie ada beberapa guide line untuk anda semua bahan kaaw kaaw nya... hehe...

1. header - kalau header buruk bagi tahu ok.. buruk ke, tak lawa ke.. tak sesuai dengan tema blog ke, tak kesah la... bagi tahu je... hehe


2.  tab menu (bawah header tu... warna tak sesuai ke, tak cun ke.. report je)


3.  design blog @ template


4. widget widget kat side bar..  -terlalu banyak atau memadai atau kurang..?


5.  ruangan komen -sebelum nie zairie pakai disqus, sekarang pakai intense debate.. kalau ada masalah pada ruangan komen atau untuk mengkomen bagi tahu k..


6.  yang nie yang paling penting dalam semua blog yang ada... berat blog.. lambat atau tidak blog zairie nie loading..?? sebab last sekali zairie timbang, berat blog nie kalau tak silap 96kb.. yang terbaru nie tak tahu la.. kalau berat bagi tahu ok. nanti zairie cuba ringgan kan..


7. gaya penulisan - kadang kadang kita tak tahu sama ada orang suka ke tak gaya penulisan kita.. so, pendapat anda bagaimana?? perlu zairie menggunakan gaya penulisan lain atau tidak?? atau perlu diperbaiki sikit.. ??




so, zairie harap sangat kerjasama anda.. zairie amat menghargainya.. lagi sekali, komen je la pasal apa pun pasal blog nie... thanks a lot...


p/s : terima kasih sebab support zairie sehingga ke hari nie.. anda semua sebagai tulang belakang zairie yang sentiasa berada di sini.. terima kasih.. :)


assalamualaikum w.b.t



1 orang gemar komen entry aku:

  1. As'salam header okla tp xbape mnarik phatian kaku mcm mayat xidup@mati,tab menu wrna mcm suram je,design blog@template ckup mmuaskn mata mmandng,widget2 ok nmpk kmas,blog mcm lmbt ckit nk loading,gaya pnulisn ok xada kslapn yg dpt dcari mcm slah ejaan@tslap taip,ruang komen mcm xjelas@mcm tsembunyi ckit kdng2 xjmpa.. yg 2 pling2 xsuka :(

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)