HuzairieHusinBlog: Memang Layan Lagu Maher Zain

Thursday, October 14, 2010

Memang Layan Lagu Maher Zain

salam dari zairie..


bila sebut je nama maher zain, siapa yang tak kenal... rasa nya satu dunia kenal dia.. cakap je kat pelusok mana pun....


 " do you know En. Maher Zain..?? "


" of course i know him "


lebih kurang camtu la zairie umpamakan betapa famous nya dia nie... hehe








hari tu maher zain ada datang malaysia kan..? kalau tak silap banyak tempat jugak la dia pergi... salah satu nya dekat Maju Junction... ini pun member zairie bagi tahu.. sangat jelez siapa yang dapat tengok dia nyayi live.. selamat zairie kat ipoh.. kalau tak zairie pun dah pergi dah... sesak pun sesak la... tak kira.. nak tengok maher zain punya pasal... fuh..! giler punya minat nie.. hehe..

zairie rasa anda semua mesti minat tahap gila kan dengan lagu maher zain nie.. zairie jangan tanya la... sebelum pergi kelas (kira tengah bersiap la) comfirm layan lagu maher zain nie dulu.. wajib... perggh... wajib tu.. haha...  bukan apa, lagu dia semua best.. memang boleh masuk dengan zairie.. sempoi + bersahaja.. rasa nya sebab tu dia diminati ramai..  orang kata, " be your self " .. 

tak tahu la sama ada anda semua rasa tak apa yang zairie rasa bila dengar lagu maher zain nie.. tapi, apa yang zairie dapat rasa kan satu ketenangan... walaupun rentak dia macam R&B sikit, tapi best... buat kan kita nyayi sekali... tak percaya try anda dengar semua lagu dia... kalau tak da, boleh la download.. kejap lagi zairie bagi link download lagu dia k.. sabar sabar...

maher zain nie pun baru tahun nie jugak zairie kenal.. rasanya 4 bulan yang lepas lah... masa tu masih tertanya tanya siapa tu maher zain??? huhu.. 

nak tengok macam sambutan orang malaysia dengan maher zain nie..? meh kita layan gambar nie kat bawah.. gambar nie adalah gambar yang member zairie ambil masa show dia.. tengok la macam mana reaksi orang kita.. sesak beb! 







thanks la kat member zairie yang sudi share gambar nie kat blog dia.. kalau dia ada blog, boleh zairie link kan terus blog nie...takpa.  nanti zairie suruh dia wat blog.. hehe


ok... nak download lagu maher zain..?? meh pakat ramai ramai download kat sini..



ok... jom sama sama layan lagu maher zain....

best..!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)