HuzairieHusinBlog: PRESTASI KEMAJUAN BLOG SEPTEMBER 2010

Friday, October 1, 2010

PRESTASI KEMAJUAN BLOG SEPTEMBER 2010

salam dari zairie..


sedar tak sedar, sudah berlalu bulan september.. bulan yang banyak memberi erti kepada semua bloggers.. bulan september la bulan ramadhan, bulan september jugak la bulan syawal.. bagi zairie raya tahun nie macam tak rasa sangat.. bukan tak rasa, tapi tak puas... apa kes..? banyak sangat kes.. terlalu sibuk.. memikirkan final projek lagi, assignment.. arrghh.. banyak la.. huhu... 

ok.. cukup sampai di situ sesi luahan hati.. berbalik kepada tajuk utama kita,zairie nak ceritakan serba sedikit apa, yang telah berlaku dekat blog zairie nie... dari segi traffic, post yang hot, commentter yang hot, semua la. semua nya disini.. 

zairie rasa prestasi blog nie dari segi traffic amat jatuh sekali berbanding dengan bulan lepas..  bulan lepas traffic boleh kata agak mantap jugak la.. traffic mantain setiap hari.. kalau jatuh pun, ketara sangat.. huhu... 



kalau tengok graf pada 1 september hingga 12 september memang graf tidak berapa cantik sangat.. down je.. tak sempat nak buat blogwalking... kalau sempat pun sekejap je.. maka, tu lah hasil nya.. orang kata, " what u give, u get back.." kan..?? tak kesah la.. rezeki kalau ada, ada la.. tak minggu nie, minggu depan.. tak minggu depan, minggu tahun depan.. : )


keyword pulak memang banyak datang dari google... sebab mereka banyak cari jadual peperiksaan upsr, pmr dan spm... pelik betul.. cikgu dorang tak bagi ke jadual peperiksaan kat murid murid mereka nie... huhu..  




hit jugak buat cerita pasal jadual nie.. hehe.. sekadar berkongsi dengan blogger yang lain.. al maklum je la.. tak berapa abad dah tingggalkan exam exam cam nie.. huhu.. bulan nie zairie rasa memang rezeki zairie la.. rezeki bulan ramadhan dan syawal.. alhamdulillah..... bulan september, nuffnang telah memberi 4 BE kepada zairie.. thanks nuff.. :) tapi kejap keluar, kejap tak... segan segan lagi kot.. tak pa.. take your time.. hehe.. nak tengok iklan apa Nuff bagi.. jom tengok sama sama.. 


THANKS KEPADA : NIKE, AIR ASIA &  CELCOM
harap harap bulan oktober  nie nuff akan bagi lagi la BE kat zairie.. tak banyak 1 pun jadi la.. tak da lah blog zairie nie sunyi sangat.. at least ada lah iklan yang memeriahkan blog nie.. hehe..  lagi satu... agak terkejut jugak la bila bukak account nuff tempoh hari... nuffnang sudah naikkan pangkat zairie.. hehe.. dari sarjan ke inspector.. hahaha.... tak da... bintang kat nuffnang tu naik satu.. jadi la satu dari takda langsung.. kat bahagian Sky Scraper.. thanks a lot nuff.. banyak yang perlu zairie belajar lagi.. hehe...


Alhamdulillah sekali lagi.. bulan yang mulia nie, rezeki zairie berlimpah limpah.. alhamdulillah.. syukur kepada allah yang memberi rezeki kepada setiap hamba-Nya... amin.......

baiklah... sepanjang bulan september tu, ada beberapa entry yang zairie suka.. senang cerita, entry tu memang zairie all out la..  rasa puas bila tekan publish post... antaranya entry yang telah memuaskan zairie... (bahaya bunyi nie.. hmmm)

  1.  i love u mama
  2. jawapan kenapa income nuff tak naik naik
  3. lucah dalam lagu
  4. tips mendapat traffic mantap
  5. banyak followers banyak famous
  6. my facebook story



dulu kalau tak silap zairie, zairie ada janji kan nak buat entry khas kepada penggunjung bertuah di bulan september kan..??? kalau tak ingat, baca balik entry nie.. jangan risau.. zairie akan tunaikan janji zairie.. zairie dah dapat dah siapa blogger bertuah tu.. zairie akan buat satu slot khas untuk blogger tersebut...  kalau blogger tu bukan anda, tak perlu risau.. bulan oktober nie ada lagi... hehehe.... 

ok.. kesimpulan nya, zairie nampak peningkatan pada blog nie... alhamdulillah... bukan mudah nak mudah.. dan bukan mudah nak berjaya..  banyak yang perlu kita laku kan dan usahakan... jangan risau.. anda pun boleh berjaya jugak.. yang penting.. kena rajin.. ingat.. orang rajin selalu berjaya.... pasti berjaya.. jangan terlalu mudah untuk putus asa.. 


p/s : terima kasih banyak banyak kepada anda semua yang memberi sokongan kepada blog nie.. tanpa anda, blog nie tiada ertinya...


assalamualaikum... :)




0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)