HuzairieHusinBlog: SABAR ARSENAL.. BARU HILANG 3 MATA

Monday, October 4, 2010

SABAR ARSENAL.. BARU HILANG 3 MATA

Salam dari zairie....


anda semua tengok tak game antara arsenal dengan chelsea tadi??? best la tak dapat tengok... plan memang nak tengok.. tetapi memandangkan assigment yang tengah tunggang langgang nie, terpakasa daku batalkan niat ku... cukup la sekadar tengok dekat soccernet.. memang agak rugi jugak la tak dapat tengok live game... arsenal banyak serang beb! rugi nye... oh tidak!!


hmm..... dan keputusannya, chelsea 2 arsenal 0... sedih?? tak kot.. MU lagi sedih.. dengan sunderland pun tak boleh menang.. hehe.. mati la aku kena hentam dengan fan MU nanti.. hehe...
Habis je game arsenal nie, pakcik zairie selaku peminat or fan chelsea terus mengupdate status facebook nya.. sungguh laju + pantas betul... kira berperang sekejap la kat sana... mari follow perdebatan kami.. :D


tak nampak clik gambar.. confirm nampak..

memang best perdebatan tu.. perdebatan positif ea.. hehe... lagi pun pakcu zairie nie sporting sikit.. memang best la dia.. hehe... tapi kalau anda semua tengok statistik dibawah nampak kedua dua team memang fight.. selalu serang menyerang.. rezeki je tiada kat arsenal.. mungkin rezeki arsenal denjat champion league.. hehe... tengok champian league, arsenal boleh tahan jugak main.. dah nampak dah ciri ciri pasukan yang digeruni.. so, pasukan lain.. be carefull ok.. hehe... 



walaupun zairie tak tengok game nie.. zairie nak komen sikit la.. mana pergi nasri.. selalu nya dia ada score.. malam nie dia macam segan segan je.. nervous kot... tak pe nasri.. kami disini faham...  disebabkan kekalahan nie, arsenal terpaksa la duduk kat tempat lain.. duduk la kat nombor 4 tu.. ok la.. kalau kat nomboor 14 macam mana??? huhu


permainan baru nak bermula... jauh lagi perjalanan arsenal dalam EPL 2010/2011 nie.. macam macam boleh berlaku.. yang  kat atas tu, jangan terlalu selesa ok.. yang kat bawah sentiasa mengejar kat atas.. hehe...

p/s : banyak jugak aku upload gambar nie.. hehe... minggu depan arsenal lawan birmingham.. agak agak boleh menang tak?? hehe


assalamualaikum w.b.t









0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)