HuzairieHusinBlog: Sila Ke Blog Ini Jika Anda Seorang Yang Berhati Kering

Tuesday, October 26, 2010

Sila Ke Blog Ini Jika Anda Seorang Yang Berhati Kering

Salam dari zairie...

seronoknya blogwalking hari nie... tengah-tengah seronok merayap blog orang, tersesat la pulak kat blog mamat or minah... dia punya blog memang zairie tabik habis la.... cerita-cerita dia semua gempak... kalau korang kata tak gempak, zairie tak tahu la nak cakap apa... zairie yang hati kering nie pun leh migrain di buatnya... ahaks


bukan kari berapi.. kehkehkeh

pergghhhh.... baru header dah gerun dah kan... belum tengok isi-isi kandungan dan yang terkandung kat dalam nya... zairie percaya lah.. korang kompem akan cakap...

" eeeeeeee....... "    ( untuk wanita )

" gila lah.... teruk gila... fuh...!!! ( ayat yang selalu laki cakap )


kalau korang tak percaya, korang bukak la blog dia nie... tapi, sebelum korang pergi blog dia, zairie ada beberapa tips la sebelum menjelagah blog dia nie... :


  1. sedia kan mangkuk yang besar untuk muntah
  2. pasti kan korang tengok dekat ngan katil coz korang ley terus pitam kat katil sendiri...
  3. jangan tengok berseorangan... nanti terbawa ke alam mimpi... sangat lah bahaya... hahaha


ok lah... tak sabar kan nak menjelagah blog paling ngeri nie kan???? ok... mari semua... zairie bawa anda ke blog dia.... sila click



Salam... selamat berhibur dengan adegan-adegan mengerikan.. hehe


p/s : zairie tak leh post pic yang ada lam blog dia... nanti tak suprise... hehe

assalamualaikum..


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)